Εν αναμονή των αποφάσεων για Μπαξεβάνο

Χανιά | 12 Φεβρουαρίου 2017, 13:45

Οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον στην τεχνική ηγεσία του Κισσαμικού για τον Σπύρο Μπαξεβάνο αναμένονται από πλευράς διοίκησης της ομάδας και ειδικότερα τον προέδρο, Αντώνη Ροκάκη.

Ειδικότερα, ο κ. Ροκάκης είναι αυτός που καλείται να αποφασίσει για το αν θα κάνει δεκτή την παραίτηση την οποία έχει θέσει από το Σάββατο και μετά το τέλος του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Η αποστολή αναμένεται να επιστρέψει στα Χανιά το πρωί της Δευτέρας και στη συνέχεια θα πρέπει, λογικά, ν’ αναμένεται η συνάντηση μεταξύ προέδρου και προπονητή για ν’ αποφασιστεί το τι θα συμβεί.

Τώρα, είναι γεγονός ότι η πορεία φέτος για τον Κισσαμικό δεν είναι η ανάλογη των προσδοκιών που υπήρχαν. Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι τόσο το καλοκαίρι όσο και τώρα, το Γενάρη, έχουν γίνει δεκάδες μεταγραφές ποιοτικών παικτών. Το θέμα της αποχώρησης Μπαξεβάνου δεν είναι βέβαια “τωρινό”. Ως φήμη περισσότερο έχει υπάρξει κι άλλες φορές φέτος μέσα στη σεζόν, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Μετά την παραίτησή του, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Κισσαμικού αιφνιδιάστηκε και δεν την περίμενε. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται εξάλλου για έναν προπονητή που βρίσκεται αισίως στον 4ο χρόνο στην ομάδα και όπως και να ‘χει, είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός τεχνικός για τον Κισσαμικό. Η διοίκηση όπως είναι φυσιολογικό αναγνωρίζει πολλά πράγματα στον κόουτς, που αφορούν κατά κύριο λόγο την αφοσίωσή του στην ομάδα και γενικώς τον άψογο χαρακτήρα του.

Από εκεί και πέρα, σημειώνεται και πάλι ότι απομένει να ξεκαθαρίσει το τι θα συμβεί, με τις επιλογές να είναι οι εξής δύο για τον Κισσαμικό: είτε να προχωρήσει με τον Μπαξεβάνο στη συνέχεια του πρωταθλήματος με την ελπίδα η κατάσταση να βελτιωθεί στα επόμενα ματς, είτε μετά από 4 χρόνια συνεργασίας να λυθεί και να έρθει στην ομάδα ένας νέος προπονητής…

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad