Εν αναμονή της άφιξης Γιορέντε

Πλατανιάς | 6 Σεπτεμβρίου 2016, 13:58

Τετάρτη προς Πέμπτη θα πρέπει ν’ αναμένεται στα Χανιά ο νεοαποκτηθείς Ραούλ Γιορέντε για λογαριασμό του Πλατανιά, που πρόκειται για την τελευταία προσθήκη γι’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 30χρονος αριστερός μπακ είναι αυτή τη στιγμή στην πατρίδα του, την Ισπανία και ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επιστροφή του στην Ελλάδα, με τον Πλατανιά να γίνεται η δεύτερη ομάδα στην καριέρα του μετά την Καλλονή.

Όπως γίνεται γνωστό, ο Πλατανιάς είχε επιχειρήσει το καλοκαίρι να κάνει δικό του τον Γιορέντε, αλλά τότε το θέμα “κόλλησε” στο οικονομικό, μιας και είχε ζητήσει χρήματα που είχαν κριθεί πολλά από τον Πλατανιά. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά κι έτσι, όπως αποδεικνύεται, οι “ερυθρόλευκοι” καταφέρνουν να εντάξουν τον Ισπανό στο δυναμικό τους, με χρήματα πολύ πιθανώς λιγότερα από αυτά που θα λάμβανε στα μέσα του καλοκαιριού.

Αυτό τώρα που απομένει, είναι να έρθει στα Χανιά ο Γιορέντε ώστε να ενταχθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας και αναλόγως της αγωνιστικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου.

Estrella