Εν αναμονή “τοποθέτησης” Ροκάκη για τις εξελίξεις

Χανιά Α.Ο. Χανιά | 29 Ιουλίου 2017, 21:31

Από τη νέα εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει όπως όλα δείχνουν τα χαρτιά του ο Αντώνης Ροκάκης για το πώς θα μπορέσει να προχωρήσει το πλάνο που έχει στο μυαλό του και αφορά τη συνένωση μεταξύ των δύο χανιώτικων ομάδων που μετέχουν στη Φούτμπολ Λιγκ, ΑΟΧ και Κισσαμικού.

Οπως είναι φυσιολογικό, τα ερωτήματα που προκύπτουν αυτή τη στιγμή είναι αφενός πολλά και αφετέρου… εύλογα, αφού υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα που χρίζουν διευκρίνισης. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής, το θέμα συντηρείται στην επιφάνεια χάρη στα… δημοσιογραφικά ρεπορτάζ που υπάρχουν, αφού δεν έχει γίνει καμία ουσιαστικά δήλωση ή τοποθέτηση γι’ αυτό το θέμα συγκεκριμένα από τη μία ή από την άλλη πλευρά.

Παρόλα αυτά, είναι ξεκάθαρο πως το θέμα της συνένωσης είναι υπαρκτό και όπως όλα δείχνουν η επόμενη εβδομάδα που έρχεται είναι πάρα πολύ σημαντική για τις αποφάσεις που είναι να ληφθούν. Καίριας σημασίας, δε, είναι οι εκλογές στον Ερασιτέχνη ΑΟΧ, το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντ. Ροκάκης θα τοποθετηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ανοίγοντας τα χαρτιά του γι’ αυτό το πολύ σημαντικό θέμα.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad