Εν αναμονή μεταγραφών και… λοιπών κινήσεων

Πλατανιάς | 27 Δεκεμβρίου 2016, 19:06

Εν αναμονή των εξελίξεων σε μεταγραφικό επίπεδο βρίσκεται ο Πλατανιάς, τη στιγμή που η επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις πλησιάζει.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι ποδοσφαιριστές έχουν την πρώτη τους συνάντηση μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων την Τετάρτη το απόγευμα (στις 6) στο Μάλεμε και όχι την Πέμπτη όπως είχε γραφτεί αρχικά. Εκεί τους περιμένει ο Παράσχος ξεκινώντας έτσι η προετοιμασία για την πολύ δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί, με το πρόγραμμα να χαρακτηρίζεται “βουνό” μέσα στον Ιανουάριο με 8 παιχνίδια μέσα σε 24 μέρες!

Τώρα, το θέμα είναι σε μεταγραφικό επίπεδο τι συμβαίνει και ποια νεότερα υπάρχουν… Οπως τονίζεται από τους “ερυθρολεύκους” αναμένονται σημαντικές αλλαγές, τόσο σε ό,τι αφορά την απόκτηση παικτών όσο και τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν. Μάλιστα, σημειώνεται ότι αυτή και η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστικές αναφορικά με τις αποφάσεις που είναι να ληφθούν.

Σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις, σίγουρη μπορεί να θεωρείται αυτή του Θανάση Τσουράκη και αρκετά πιθανή του Ηλιάδη. Με τον Ντιλαβέρ, ίσως, η υπόθεσή του είναι πιο περίπλοκη. Πάντως και ο Ηλιάδης έχει συμβόλαιο και δη τριετές, το οποίο υπέγραψε το καλοκαίρι ερχόμενος στα Χανιά…

Για τις μεταγραφές, η πρόθεση για την πραγματοποίηση τριών τουλάχιστον κινήσεων μπορεί να θεωρείται δεδομένη. Μία από αυτές είναι και ο Μαραγκός, που προφορικά τα έχει βρει με τον Πλατανιά αλλά απομένει να φανεί πώς θα μπορούσαν να “πέσουν” οι υπογραφές. Επίσης, θα πρέπει ν’ αναμένεται η απόκτηση ίσως και δύο επιθετικών.

Mikel Chania Delivery