Εν αναμονή για τα… ευχάριστα από την ΕΠΟ!

Πλατανιάς | 7 Απριλίου 2016, 22:02

Εν αναμονή του επίσημου… τελικού αποτελέσματος που θα επιβεβαιώσει και στην πράξη για τον Πλατανιά την αδειοδότηση που θα λάβει εν όψει της νέας σεζόν. Η ΕΠΟ και η αρμόδια Επιτροπή Αδειοδοτήσεων θα αποφανθούν την Παρασκευή τόσο για ό,τι αφορά τους "ερυθρολεύκους", αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πολύ πιθανώς εξάλλου επειδή την Παρασκευή πρόκειται να εξεταστούν οι φάκελοι των άλλων οκτώ ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ, τη στιγμή που την Πέμπτη εξετάστηκαν οι πρώτες οκτώ, για το λόγο αυτό, προκειμένου να υπάρχει κοινό αποτέλεσμα για όλες τις ομάδες, τότε να προκύψει η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ.

Αυτή τη στιγμή πάντως και ειδικότερα από τότε που έγινε γνωστό στους ανθρώπους της ομάδας ότι λαμβάνει αδειοδότηση, στον Πλατανιά δεν έκρυβαν την μεγάλη τους χαρά γι’ αυτό το σημαντικό γεγονός και πώς άλλωστε θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο από τη στιγμή που δίνει στην ομάδα το δικαίωμα να οργανωθεί κάτω από τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις τη νέα χρονιά. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι ίσως ο Πλατανιάς αποκτήσει κάποιο πλεονέκτημα ενόψει του ξεκαθαρίσματος για τις θέσεις των πλέι οφ…

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που καταγράφεται αυτή τη στιγμή είναι το στοιχείο του ενθουσιασμού που υπάρχει στις τάξεις του Πλατανιά κι από την άλλη ότι αναμένεται τις επόμενες ώρες η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ. 

Estrella