Εν αναμονή εξελίξεων για τα συμβόλαια που λήγουν

Πλατανιάς | 24 Μαρτίου 2017, 17:57

Το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων που λήγουν παραμένει επίκαιρο για τον Πλατανιά. Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη αλλά ίσως από την επόμενη εβδομάδα σημάνουν οι πρώτες.

Η διοίκηση έχει υπ’ όψιν της το θέμα και στο πλαίσιο αυτό αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες κιόλας να προχωρήσει στις πρώτες συζητήσεις με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι. Σίγουρα, ο χρόνος δεν μπορεί να πει κανείς ότι πιέζει, από την άλλη οι παίκτες είναι επαγγελματίες και με δεδομένο την πολύ καλή σεζόν που κάνουν στον Πλατανιά είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή να έχουν προτάσεις από άλλες ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Από την άλλη, ο Πλατανιάς έχει φέτος ένα πολύ “ισχυρό χαρτί”, που δεν είναι άλλο από το ότι η θέση του ως ομάδα στην κατηγορία έχει μεγαλώσει, άλλωστε αυτή τη στιγμή διεκδικεί είσοδο στα πλέι οφ και κατά συνέπεια μπορεί αφενός να κρατήσει τους παίκτες που θα αποφασίσει, αφετέρου η λογική λέει ότι μπορεί να πλησιάσει παίκτες που δεν είχε αυτή την άνεση τα προηγούμενα χρόνια.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων που απ’ ό,τι φαίνεται θα μπορούσαν να υπάρξουν μέχρι το Πάσχα. Σημειώνεται ότι αυτή εξάλλου τη στιγμή ο Πλατανιάς είναι μέσα στο παιχνίδι των πλέι οφ, κάτι που αν καταφέρει θα “γράψει” ιστορία και σε κάθε περίπτωση μόνο αδιάφορος δεν μπορεί να θεωρηθεί εν όψει της συνέχισης των υποχρεώσεών του. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad