Εν αναμονή απόφασης -μόνο- για τη Football League

Football League 26 Ιανουαρίου 2021, 17:41

Αποκλειστικά για την Football League και όχι για κάποιο άλλο πρωτάθλημα τουλάχιστον σε επίπεδο ποδοσφαίρου φαίνεται πως θα είναι η απόφαση που πρόκειται να λάβει την Παρασκευή η επιτροπή λοιμωξιολόγων. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η πληροφόρηση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο λοιπόν, είναι αντιληπτό ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα παραμείνει στον πάγο, με συνέπεια να δείχνει αδύνατο από ένα σημείο και μετά να μπορέσει να συνεχιστεί η χρονιά και ειδικότερα να ολοκληρωθεί ως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Αυτή τη στιγμή, ίσως το ζήτημα δεν είναι αν θα δοθεί το σήμα για να ξεκινήσει, αλλά εάν γίνει αυτό, με τι αλλαγές θα επαναρχίσει το ποδόσφαιρο πάντα σε επίπεδο Γ’ Εθνικής. Υπενθυμίζεται πως το athlitiko σε ανύποπτο χρόνο έχει αναφέρει πως εν όψει των αποφάσεων που θα λάβει η επιτροπή λοιμωξιολόγων, η φημολογία εδώ και καιρό αναφέρει ότι τόσο η Γ’ Εθνική -σε όλους τους ομίλους- όσο κυρίως τα τοπικά οδεύουν προς πρόωρη ολοκλήρωση.

Για τα τοπικά είναι φως φανάρι πως είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν όπως τουλάχιστον είχε προγραμματιστεί να διεξαχθούν φέτος τα πρωταθλήματα. Οι περισσότεροι πλέον φρονούν ότι η σεζόν έχει “καεί” και πως αν τυχόν υπάρξει κάποια απόφαση για την επιστροφή στη δράση, αυτό θα συνεπάγεται με μια μεγάλη τομή στον προγραμματισμό των αγώνων που θα έχουν να γίνουν.

Οι ομάδες προφανώς και δεν μπορούν ν’ ακολουθήσουν μια διαδικασία να παίζουν τρία παιχνίδια την εβδομάδα για ευνόητους λόγους…

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards