Εμπειρίες για Σφυράκη στο Λιτόχωρο Πιερίας

Πλατανιάς | 4 Μαΐου 2016, 18:41

Μια σημαντική εμπειρία είχε την ευκαιρία να ζήσει ο γιατρός με τον οποίο συνεργάζεται ο Πλατανιάς την τελευταία πενταετία και δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Σφυράκη. Ο Χανιώτης ορθοπεδικός έλαβε μέρος στο 1ο πανελλήνιο συνέδριο ορθοπεδικής & αθλητιατρικής στο ποδόσφαιρο εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του.

Το συνέδριο έγινε το τριήμερο από 22-24 Απριλίου στο ξενοδοχείο Olympian Bay στο Λιτόχωρο Πιερίας στην περιοχή του Ολύμπου και αφορούσε όλους τους γιατρούς των ομάδων της Σούπερ Λιγκ αλλά και όλους όσοι ασχολούνται πάνω στον τομέα του ποδοσφαίρου (καθηγητές, φυσικοθεραπευτές κλπ.).

Οι συζητήσεις αφορούσαν τους τραυματισμούς, τη θεραπεία (συντηρητική ή χειρουργική) αλλά και την αποκατάσταση για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Τα σεμινάρια ήταν μεταξύ άλλων και σε πρακτικό επίπεδο και ήταν σύμφωνα με τις οδηγίες της ΦΙΦΑ.

IMG 4235

Ο Γιάννης Σφυράκης πρώτος από αριστερά στη φωτογραφία, μαζί με τον γιατρό του Ολυμπιακού κ. Θέο και του Λεβαδειακού, κ. Καρακίτσιο.

Ο Γιάννης Σφυράκης είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους γιατρούς όλων των ομάδων της Σούπερ Λιγκ και ν’ ανταλλάξει απόψεις πάνω στη δουλειά του και όχι μόνο.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad