Εμπειρη… προσθήκη για Αναγέννηση

Γ' Εθνική 21 Αυγούστου 2021, 12:32

Η Αναγέννηση Ιεράπετρας πρόσθεσε εμπειρία στο δυναμικό της με την απόκτηση του Σωκράτη Νταφόπουλου.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, τον οποίο αναφέρει η Αναγέννηση και ως μεσοεπιθετικό αλλά και ως ακραίο αμυντικό, έχει πολυετή εμπειρία από τα πρωταθλήματα Γ’ και Δ’ Εθνικής, με τελευταίο του σταθμό τον Αιολικό. Εχει αγωνιστεί ακόμη σε Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, Ασπρόπυργο, Θήβα, Ηλυσιακό, Μανδραϊκό, Λουκίσια, Βύζαντα Μεγάρων, Κόρινθο 2006 και Ακράτητο, ενώ για μία τετραετία ήταν στη Γερμανία.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης είναι η εξής:

Έμπειρος μεσοεπιθετικός για τα Λιοντάρια!

Το ΔΣ του σωματείου μας με πολλή χαρά , ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Σωκράτη Νταφόπουλο, ο οποίος αποκτήθηκε  από τον Αιολικό. Ο Σωκράτης γεν. το 1988, αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός και διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εικόνες από επαγγελματικές κατηγορίες.

Με σπουδαίες παραστάσεις και εμφανίσεις ο δεξιοπόδαρος αμυντικός εντάχθηκε ήδη στο δυναμικό της ομάδας , υπό την επίβλεψη και τις προπονητικές οδηγίες του Κώστα Δεδελετάκη, για να είναι και εκείνος έτοιμος στις υποχρεώσεις των Λιονταριών που ξεκινούν σε λίγες μέρες.

Έχει αγωνιστεί  με μεγάλη επιτυχία στις ομάδες:  Ακράτητο, Προοδευτική, Ολυμπιακό Λουτρακίου, Διαγόρα,  Βύζαντα Μεγάρων, Ηλυσιακό, Ασπρόπυργο, Άγιο Ιερόθεο, Θήβα, Αγίους Αναργύρους, Ασπρόπυργο και στην SV  Breinig  της Γερμανίας για 4 χρόνια.

“Σωκράτη καλωσήρθες στην Αναγέννηση. Υγεία και μόνο επιτυχίες. Να έχεις μια όμορφη χρονιά μαζί μας “

Estrella
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad