Εμφατικό ξεκίνημα για τον Άρη Βουκολιών

Νέος Κισσαμικός Άρης Βουκολιών | 29 Οκτωβρίου 2017, 13:51

Με επιβλητικό τρόπο επέστρεψε στα ποδοσφαιρικά δρώμενα ο Άρης Βουκολιών, που πέρασε "αέρας" από το Καστέλι επικρατώντας με 7-0 του Νέου Κισσαμικού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ήδη από το πρώτο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Γιανναράκη ο Άρης είχε εξασφαλίσει σημαντικό προβάδισμα για την τελική επικράτηση. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής σκόραρε στο 15′ με πλασέ από πάσα του Γεωργουσάκη και στο 25′ με εκτέλεση φάουλ. Το ημίχρονο έκλεισε με 0-3 με το σουτ εκτός περιοχής του Πατελάκη στο 44′.

Ο προερχόμενος από τον πάγκο Στ. Πενταράκης, πήρε τη… σκυτάλη από τον παίκτη που αντικατέστησε (Γιανναράκης), σκοράροντας κι αυτός δύο φορές στο 55′ και στο 60′ με πλασέ. Στο 70′ από πάσα του Δελάκη ο Πατελάκης ανέβασε το σκορ στο 0-6, για να διαμορφωθεί το τελικό 0-7 στο 80′ με τον Γεωργουσάκη.

Ο Άρης Βουκολιών ευχαριστεί θερμά τον Νέο Κισσαμικό για τη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας.

Νέος Κισσαμικός (Γιώργος Σημαντηράκης): Χαραλαμπάκης (46′ Μιχελιδάκης), Γ. Σχοινοπλοκάκης, Τουλουπάκης, Δ. Μπέκας, Ι. Παπαδάκης, Ν. Ζουριδάκης, Νικηφοράκης, Δ. Καρμπαδάκης, Παρτσαλάκης, Καστανάκης, Γ. Μπέκας.

Άρης Βουκολιών (Κώστας Παρασκάκης): Καραπατάκης, Γαλάνης, Κ. του Γ. Πενταράκης (60′ Νταμαδάκης), Τσόκος, Δελάκης, Μελετάκης, Τσαβαρής (65′ Χαρισάκης), Καστανάκης, Πατελάκης (75′ Κ. του Στ. Πενταράκης), Γεωργουσάκης, Γιανναράκης (46′ Στ. Πενταράκης).

 

Estrella