Εμφατικό “διπλό” για Ηρακλή Νεροκούρου στον Αλικιανό

Ηρακλής Νεροκούρου ΑΕ Κυδωνίας | 15 Οκτωβρίου 2017, 19:27

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Ηρακλής Νεροκούρου, ο οποίος επικράτησε με 6-0 της Α.Ε. Κυδωνίας στον Αλικιανό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Σπύρου Γαλάνη είχε μεγάλους πρωταγωνιστές τον Τάσο Αγγελάκη που πέτυχε χατ-τρικ και τον Ραφαήλ Τσιριβάκο που είχε 4 “ασσίστ”. Στο πρώτο μέρος ο Τάσος Αγγελάκης άνοιξε το σκορ στο 25′ από πάσα του Τσιριβάκου, για να γίνει το 0-2 στο 44′ με τον Νταγκουνάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50′, ο Αγγελάκης πέτυχε το 0-3 από μπαλιά του Τσιριβάκου και δέκα λεπτά αργότερα ξανά ο Αγγελάκης σημείωσε χατ-τρικ από νέα μπαλιά του Τσιριβάκου.

Στο 65′ ο Σταθάκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 0-5, για να κλείσει το σκορ ο Γιαννακούρος στο 75′ από μπαλιά του Τσιριβάκου.

ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Σπαράκης): Γεωργανάς, Ι. Κοκολάκης, Μπ. Κοκολάκης (72′ λ.τρ. Ελευθερίου), Λούπου (10′ λ.τρ. Σάμιος), Παρασκευούδης, Βασιλείου, Μάρακας, Κατσουλάκης (65′ Αρζίδης), Νικολαΐδης (65′ Μπάχας), Μιχάκης, Παντελάκης

Ηρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Πετράκης, Κακαράς, Καράκης (60′ Τσουκαλάς), Μανουσάκης, Παπαδάκης (46′ Μυκωνιάτης), Τσιριβάκος, Αν. Αγγελάκης, Αγγέλου, Αυγέρος (46′ Αμαξόπουλος), Σταθάκης, Νταγκουνάκης (55′ Γιαννακούρος)

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis