Εμφατικό πέρασμα από το Καστέλι

Υρτακίνα Νέος Κισσαμικός | 9 Ιαν 2016, 21:47

Με εντυπωσιακό τρόπο πέρασε από το Καστέλι η Υρτακίνα, που με ανατροπή στο σκορ επιβλήθηκε του Νέου Κισσαμικού με 4-1, συνεχίζοντας τη θετική της πορεία στη Γ' Κατηγορία. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι γηπεδούχοι, που υποχρεώθηκαν στην τρίτη σερί τους ήττα έχοντας δεχτεί σε αυτά τα ματς συνολικά 11 γκολ, προηγήθηκαν στο 10′ με κόρνερ του Ξανθουδάκη. 

Οι φιλοξενούμενοι όμως ισοφάρισαν στο 23′ με τον Φυλλαδιτάκη και πήραν προβάδισμα στο 35′ με πέναλτι του Ξενάκη, το οποίο κέρδισε ο Κουμάκης. Στο 42′ ο Σφηναρολάκης πέτυχε το 1-3, για να κλείσει το σκορ στο 70′ ο Ξενάκης με το δεύτερο γκολ του στο ματς.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Κολοκοτρώνης-Μπαντά

Νέος Κισσαμικός (Γιώργος Σημαντηράκης): Χαραλαμπάκης, Παπαδάκης (65’ Σχοινοπλοκάκης), Καστανοπουλάκης (60’ Αγγ. Ψωματάκης), Αντ. Ζουριδάκης, Νικολακάκης, Μαραγκουδάκης, Ν. Ζουριδάκης, Γ. Ψωματάκης, Μπέκας, Β. Ψωματάκης (40’ Μπερντίος), Ξανθουδάκης.

Υρτακίνα (Κώστας Κριμπιζάκης): Μαρινόπουλος, Βαρδουλάκης, Σαρτζετάκης, Γκεγκάι, Πολυκανδριώτης, Λέσι, Κουμάκης (62’ Καστρινάκης), Σολανάκης (20’ λ.τρ. Λαΐτσας), Ξενάκης, Σφηναρολάκης, Φυλλαδιτάκης (80’ Ηλ. Μπομπολάκης).

 

Estrella

Rabona ad