Η “μάχη” για τις θέσεις 5-8 φουντώνει για τα καλά μετά από το ισόπαλο αποτέλεσμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Στο 8’ ο Δώνης κέρδισε πέναλτι από τον Τσιγγάρα και ο Ράτσιτς το εκτέλεσε στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο 40’ ο Γκαρέ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο στην προσπάθεια απομάκρυνσης της μπάλας από τον Ούρονεν. Στο 70’ ελέγχθηκε η φάση για μαρκάρισμα του Μεντίλ στον Φαν Βέερτ όπου και τελικά δεν καταλογίστηκε πέναλτι για να χρειαστεί η παρέμβαση του VAR για να δοθεί παράβαση στην αντίπαλη περιοχή για χέρι του Μουτουσαμί στο 75’. Ο Μορόν ανέλαβε την εκτέλεση (77’) αλλά “σημάδεψε” το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκουγκεσασβίλι.
Στο 90+5’ ο Ατρόμητος πήγε να πάρει το ματς με το σουτ του Τσαντίλα αλλά έσωσε ο Ρόουζ διώχνοντας σε κόρνερ.
Αρης (Μιχάλης Γρηγορίου): Αθανασιάδης, Τεχέρο, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Μεντίλ (72’ Φρίντεκ), Χόνγκλα, Πέρεθ (58’ Μπουσαΐντ), Ράτσιτς (90+2’ Βοριαζίδης), Γκαρέ, Δώνης (46’ Γιαννιώτας), Καντεβέρε (58’ Μορόν).
Ατρόμητος (Ντούσαν Κερκέζ): Γκουγκεσασβίλι, Μουντές, Σταυρόπουλος, Μανσούρ, Ούρονεν (46’ Κίνι), Μουτουσαμί, Τσιγγάρας (65’ Πνευμονίδης), Γιουμπιτάνα (65’ Φαν Βέερτ), Μίχορλ, Μπακού (83’ Ουκάκι), Τσούμπερ (89’ Τσαντίλας).










