Έμεινε “ζωντανή” με τη νίκη στο Κολυμπάρι

Ροδωπού Δόξα Παχ. | 5 Νοεμβρίου 2016, 19:32

"Ζωντανή" στην κούρσα της πρώτης πεντάδας μένει η Δόξα Παχιανών η οποία "δραπέτευσε" νικήτρια με σκορ 4-2 από το Κολυμπάρι σε βάρος των Ροδωπού και ανέβηκε στους 9 βαθμούς. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη διαδοχική επικράτηση για την ομάδα των Παχιανών σε βάρος των Ροδωπού, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη για την α’ φάση του Κυπέλλου. 

Η Δόξα ευτύχησε να προηγήθηκε με τον Βάλαρη στο 15′, ο οποίος βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα στην τρίτη του εμφάνιση με τη Δόξα.

Ο Α. Παπαδημητρίου ισοφάρισε στο 30’ για την γηπεδούχο ομάδα σε 1-1 και πέντε λεπτά μετά ο αρχηγός της Δόξας, Περράκης έχασε πέναλτι, το οποίο μάλιστα κέρδισε ο ίδιος.

Το 1-2 ήρθε τελικά από τον Μαυρεδάκη στο 65’, ενώ στο 70’ ο Περράκης… εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι και ουσιαστικά “καθάρισε” την αναμέτρηση, σημειώνοντας το 1-3.

Ο Μαναρώλης έβαλε και πάλι στο παιχνίδι τα Ροδωπού στο 75’ καθώς μείωσε σε 2-3, όμως ο Παπαδοκωνσταντάκης που είχε περάσει αλλαγή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 90’ (2-4).

Διαιτητής: Τσαγκαράκης

Βοηθοί: Σαρικάκη-Καλφάκης

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Κοκκινάκης, Καλογεράκης, Μακράκης, Γ.Βασίλεβ (70’ Γ.Παπαδημητρίου), Παπαδάκης, Ρουστέμι, Α.Παπαδημητρίου, Τσαβαρής, Μαναρώλης, Γιανναράκης, Δράκος

Δόξα Παχ. (Γιώργος Τσομπάνογλου):Σκουμπάκης, Διγενάκης, Χατζημαρινάκης, Θεοδωρογλάκης, Ασημίνας, Σκούρτης, Μαυρεδάκης (87’ Μαυρομάτης), Κένγκα, Βαλάρης, Περράκης (75’ λ.τρ. Παπαδοκωνσταντάκης), Ανωμεριανάκης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis