Εμεινε ο Μπακογιάννης, έφυγε ο Τερεράκης

Μινώταυρος | 3 Μαΐου 2025, 9:50

Μία ανανέωση και μία αποχώρηση γνωστοποίησε ο Μινώταυρος, διατηρώντας στις τάξεις του για την επόμενη χρονιά τον Μιχάλη Μπακογιάννη, ενώ αποχαιρέτησε τον Κώστα Τερεράκη.

Ο Μινώταυρος συνεχίζει έτσι στο σχεδιασμό του για την επόμενη περίοδο, με τον Μπακογιάννη να παραμένει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα ενώ ο Τερεράκης μετά από ένα χρόνο αποχωρεί.

Η ανακοίνωση από τον Μινώταυρο:

Ο Μινώταυρος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπακογιάννη, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Μπακογιάννης ξεχώρισε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε για το μαχητικό του παιχνίδι και τη συνέπεια του στο γήπεδο.

Από την άλλη πλευρά, ο σύλλογος μας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Τερεράκη. Ο ποδοσφαιριστής τίμησε τη φανέλα του Μινωταύρου και αποχωρεί έχοντας αφήσει θετικό αποτύπωμα στην παρουσία του στην ομάδα.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία του, με υγεία και επιτυχίες.

 

Wodspot72
zoidakis_kalyves
Karkanis_Nerokourou
Family_mothers_food
REC CHQ
Bardatsos
Nevrakis
Pneumatikakis_Michalis
Vourlakis
Trikounakis
Papantonakis Cards
The Italian Job
Grigoros
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis
Poppies sexy show club

Rabona ad