Ελπίζει σε νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στον Καραϊσκάκη

Χανιά | 30 Οκτωβρίου 2017, 13:38

Εφτασε η στιγμή για την πρεμιέρα του Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικού στη Φούτμπολ Λιγκ. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη θα έχει την ευκαιρία (στις 3 μ.μ.) να αντιμετωπίσει στο Ρέθυμνο (ΔΑΚ Γάλλου) την ΑΕ Καραϊσκάκης, θέτοντας σαν στόχο να ξεκινήσει την πορεία της νικηφόρα.

Η χανιώτικη ομάδα όπως έχει αποδείξει μέχρι στιγμής μέσω των φιλικών αγώνων αλλά και των επίσημων που έδωσε στο Κύπελλο (Αχαρναϊκός, Αστέρας Τρίπολης) έχει δυνατότητες και σίγουρα τις προδιαγραφές να εξασφαλίσει μια άνετη παραμονή που είναι ο πρώτος και βασικός στόχος. Σίγουρα, το γεγονός ότι αρχίζει παίζοντας στο Ρέθυμνο δεν είναι μια ευχάριστη εξέλιξη, αλλά ευθύνη γι’ αυτό το γεγονός παίζει ότι τα Περβόλια έχουν κλείσει αυτές τις μέρες για την επισπορά στον αγωνιστικό χώρο.

Σε ό,τι αφορά την ΑΕ Καραϊσκάκης, πρόκειται για ομάδα που πήρε την άνοδο από τη Γ’ Εθνική και πρωτοεμφανίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ. Προπονητής της, μάλιστα, είναι ο Σάκης Παπαβασιλείου που θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από τον Α.Ο. Χανιά.

Ο Γιώργος Πετράκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Κυρίτσης (Δωδεκανήσου), βοηθοί οι Παπαδάκης και Μαυρουδής (Ηρακλείου) ενώ 4ος είναι ο Κουναλάκης (Ηρακλείου).

Estrella
/psiloritischania