Ελπίζει ο Μαρινάκης για ΑΕΚ

ΟΦΗ | 30 Οκτωβρίου 2020, 17:52

Προπονήθηκε κανονικά και την Παρασκευή ο Νίκος Μαρινάκης αυξάνοντας τις πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου κι αμέσως μετά ο Γιώργος Σίμος θα ανακοινώσει την αποστολή των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Το δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά με το πρόγραμμα της Παρασκευής:

«Με τον Νίκο Μαρινάκη να προπονείται κανονικά, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (01/11) με την ΑΕΚ. Ο Nazareno Solis συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Πραξιτέλης Βούρος ακολούθησε επίσης μέρος του προγράμματος.

Ο Juan Neira έκανε για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Κώστας Γιαννούλης, Adrian Sardinero και Felipe Souza έκαναν θεραπεία. Ο Adil Nabi δεν προπονήθηκε. Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Στην σημερινή προπόνηση δόθηκε έμφαση σε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους, ασκήσεις τακτικής με τελειώματα και στατικές φάσεις. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (31/10), στις 10:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ.»

Estrella
Papantonakis Cards