Ελπίδες για νέες μεταγραφές μετά τον Κλάγιτς

Πλατανιάς | 28 Δεκεμβρίου 2017, 22:12

Την προσδοκία να έχει ολοκληρώσει μέχρι το τέλος του 2017 από μία έως τρεις νέες μεταγραφές διατηρεί ο Πλατανιάς. Οι "ερυθρόλευκοι", έχοντας ολοκληρώσει την μεταγραφή του Κλάγιτς ελπίζουν ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη και θα ακολουθήσουν κι άλλα νέα πρόσωπα τις επόμενες ημέρες.

Οπως ακούγεται, ο Πλατανιάς εστιάζει την προσοχή του στην απόκτηση επιθετικού, ενώ ο Ρόκα από την πλευρά του προσπαθεί να ολοκληρώσει δύο μεταγραφές από τη χώρα του, την Ισπανία. Επίσης, τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Πλατανιά να επιδιώκει σε δανεισμό δύο παικτών από τον ΠΑΟΚ, των Δεληγιαννίδη (23χρ., επιθετικός) και Πούγγουρα (22χρ., αμυντικός). Από την άλλη, φαίνεται να υπάρχουν δυσκολίες τελικά όσον αφορά την απόκτηση (δανεισμό) του Μυστακίδη που είναι δεδομένο ότι ο Πλατανιάς τον θέλει στο δυναμικό του.

Από εκεί και πέρα, μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, ο Κλάγιτς θα βρίσκεται στα Χανιά για να υπογράψει και να αγωνιστεί στον Πλατανιά μέχρι το τέλος της σεζόν, ερχόμενος ως δανεικός από την πρωταθλήτρια (και 2η αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα Σερβίας πίσω από τον Ερυθρό Αστέρα) Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad