Ελληνας προπονητής ο διάδοχος – Εξελίξεις μετά τον Ολυμπιακό

Πλατανιάς | 31 Οκτωβρίου 2017, 22:38

Με το Νίκο Μαναρώλη υπεύθυνο στην τεχνική ηγεσία θα συνεχίσει για το επόμενο διάστημα πλέον ο Πλατανιάς, που φαίνεται να ενδιαφέρεται για λύση και πάλι Ελληνα προπονητή προκειμένου να αντικαταστήσει τον Γιώργο Παράσχο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Δεδομένα, οι “ερυθρόλευκοι” θα κατέβουν απέναντι στον Ολυμπιακό στο γήπεδο “Καραϊσκάκη”, με το Νίκο Μαναρώλη να είναι αυτός που θα αναλάβει να κατεβάσει την ομάδα. Ουσιαστικά, δηλαδή οι όποιες εξελίξεις πρόκειται να ακολουθήσουν για το θέμα της αντικατάστασης του Παράσχου αυτές παίρνουν παράταση μετά το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό όταν μάλιστα στη συνέχεια ακολουθεί και διακοπή στο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαναρώλης δουλεύει τα τελευταία χρόνια στον Πλατανιά, έχοντας μέχρι και πέρσι την ευθύνη της Κ20 του συλλόγου. Ο Χανιώτης προπονητής είναι γεγονός ότι απολαμβάνει της στήριξης του προέδρου Μανώλη Μαθιουλάκη, από την άλλη δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία, επομένως μένει να φανεί πώς η διοίκηση του Πλατανιά θα αντικαταστήσει αυτό το κενό που προέκυψε μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου.

Estrella