Ελήφθη η απόφαση – Την άλλη εβδομάδα η συζήτηση για το τοπικό

ΕΠΣΧ | 12 Φεβρουαρίου 2021, 22:49

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει η συνάντηση μεταξύ των προέδρων και παραγόντων των ομάδων της Α’ κατηγορίας και γενικότερα του τοπικού ποδοσφαίρου Χανίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η συνάντηση την οποία είχαμε γράψει στις 26 Ιανουαρίου πως προετοιμαζόταν, φαίνεται να προγραμματίζεται λοιπόν για την επόμενη εβδομάδα. Μια συνάντηση η οποία θα είναι η πρώτη μετά τα όσα έχουν ακολουθήσει από τη διακοπή του πρωταθλήματος και γενικότερα των πρωταθλημάτων τον περασμένο Νοέμβριο.

Στις ομάδες του τοπικού και γενικότερα στον κόσμο του τοπικού ποδοσφαίρου είναι πλέον συνειδητοποιημένοι για την τύχη που θα έχει η φετινή χρονιά… Κανείς, προφανώς, δεν περιμένει ότι θα υπάρξει επανεκκίνηση στη δράση, αλλά το ζήτημα είναι να δοθεί ένα σημάδι ζωής από τους ανθρώπους των σωματείων, οι οποίοι έχουν υποβληθεί φέτος σε μια πρωτοφανή, δύσκολη διαδικασία, χωρίς να γνωρίζει κανείς το τι μέλλει γενέσθαι.

Μένει να ξεκαθαρίσει πού θα γίνει αυτή η συνάντηση, διότι δεν θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτύου, αλλά η απόφαση που έχει παρθεί, είναι να διεξαχθεί σε ανοιχτό χώρο.

Estrella