Ελεύθερος να… φορέσει τα πράσινα ο “Γώνιω”!

Σπάθα ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 13 Ιανουαρίου 2017, 22:34

Οι τίτλοι τέλους της σημαντικής συνεργασίας της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με τον Βασίλη Γωνιωτάκη έπεσαν το βράδυ της Παρασκευής (13/01) με την ανακοίνωση για την αποδέσμευση του 37χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο “Γώνιω” έμεινε ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που ανήρτησε στο facebook ο γενικός αρχηγός της Σπάθας, Βαγγέλης Αγγελάκης, όπου διακρίνεται να δίνει τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας Μανόλη Κατσιφαράκη τότε θα… φορέσει τα πράσινα!

gwniwtakis katsifarakis

Η ανακοίνωση του ΙΝΚΑ:

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ανακοινώνει την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Γωνιωτάκη, ο οποίος είναι ελεύθερος να συνεχίσει στον επόμενο σταθμό της πλούσιας ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο «Γώνιω» συνέβαλε και αυτός τα μέγιστα για να ανέβει η ομάδα μας στη Γ’ Εθνική και αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Βασίλη, σε ευχαριστούμε για τη μεγάλη σου προσφορά στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία σου.

 

Wodspot72
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad