Ελευθερόπουλος: Τεράστια προπονητική ευκαιρία για μένα ο Αστέρας Τρίπολης

Super League 1 28 Σεπτεμβρίου 2016, 17:13

Παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος από τον Αστέρα Τρίπολης, στον πάγκο του οποίου θα καθίσει για πρώτη φορά στον προσεχή αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο "Ελέ" έδειξε μεγάλη διάθεση να ξεκινήσει να δουλεύει, χαρακτηρίζοντας μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του την ομάδα της Τρίπολης.

Τον Ελευθερόπουλο παρουσίασε ο Γιώργος Μποροβήλος εκ μέρους της διοίκησης του Αστέρα, λέγοντας στην αρχή τα εξής: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τον νέο μας προπονητή. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει δείξει ήθος στην προπονητική και ποδοσφαιρική του καριέρα. Να ξεκαθαρίσω πως ήταν ο μόνος προπονητής στον οποίο απευθύνθηκε η διοίκηση μετά τον Μάκη Χάβο».

Έπειτα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πήρε το λόγο, λέγοντας τα εξής: «Είναι τιμή και χαρά που ήμουν η πρώτη επιλογή, οι άνθρωποι του Αστέρα έχουν μεγαλώσει όχι μόνο τον Αστέρα αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα οι προσδοκίες ενός προπονητή μπορούν να καλυφθούν μέσα από ελάχιστες ομάδες και ο Αστέρας είναι μια τέτοια. Διαδέχομαι έναν εξαιρετικό προπονητή και βρίσκω μια ομάδα πολύ δουλεμένη, μέρα με τη μέρα θέλουμε να δουλέψουμε να κερδίσουμε χρόνο να περάσουμε τη φιλοσοφία, ώστε να καταφέρουμε να οδηγήσουμε τον Αστέρα εκεί όπου πρέπει να είναι».

Για τις ενδεχόμενες αλλαγές που θα κάνει: «Πρέπει να δεις πρώτα τι υλικό έχεις στα χέρια σου. Σήμερα κάναμε την πρώτη μας προπόνηση, μια προπόνηση γνωριμίας, χρειάζεσαι αρκετό διάστημα να δεις τι μπορεί να σου προσφέρει ο εκάστοτε παίκτης. Κάθε προπονητής έχει τη φιλοσοφία του, εγώ θα προσπαθήσω το συντομότερο δυνατό να κάνω τους ποδοσφαιριστές μου να κατανοήσουν την φιλοσοφία μου, θα δούμε μέχρι τον Ιανουάριο, σε πολλές θέσεις το ρόστερ είναι υπερπλήρες, κάτι που αποτελεί πολυτέλεια για τον προπονητή».

Για το γεγονός πως ο Αστέρας δεν έχει πάρει ακόμη νίκη και το πόσο επηρεάζει αυτό την ψυχολογία: «Θα δούμε αν χρειαζόμαστε κάτι τον Ιανουάριο, θα αξιολογήσουμε το ρόστερ. Η ψυχολογία έρχεται από την καλή δουλειά, όσο αισθάνεται πως βελτιώνεται ο παίκτης τόσο ανεβαίνει η ψυχολογία του».

Για το πρώτο πράγμα που σκοπεύει να ζητήσει από τους παίκτες του: «Σήμερα ασχοληθήκαμε με τα τακτικά ζητήματα, οι παίκτες μου είναι εκείνοι που θα μάθουν πρώτοι τι θέλω από αυτούς».

Για τους στόχους της ομάδας του: «Υπάρχει ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση, είναι τεράστια προπονητική ευκαιρία για εμένα, επικρατούν οι καταλληλότερες συνθήκες για τον προπονητή στην ομάδα. Οι στόχοι είναι καθημερινοί, κάθε μέρα να γίνεται όλο και καλύτερη προπόνηση, ώστε την Κυριακή να είμαστε βελτιωμένοι, πρέπει να χτίζεις βήμα βήμα. Να σχεδιάζεις σαν να ξέρεις πως θα είσαι στην ομάδα για 20 χρόνια, αλλά να ζεις σαν να είναι η τελευταία σου προπόνηση».

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad