Η Χανιώτισσα στην καταγωγή διεθνής μπασκετμπολίστρια ήταν και στα δύο παιχνίδια με την Ουγγρική Πεκς η κορυφαία σκόρερ με 41 πόντους στο σύνολο (19 στο πρώτο ματς, 22 στον επαναληπτικό αγώνα), οι οποίοι δεν στάθηκαν αρκετοί για να προκριθούν οι “ερυθρόλευκες” στην επόμενη φάση του EuroCup Γυναικών.
Στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εκτός έδρας με 85-63, διαφορά που δεν μπόρεσε να καλύψει στο γήπεδό του. Νίκησε με 93-75 και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. Και στα δύο παιχνίδια κορυφαία σκόρερ ήταν η Ελεάννα Χριστινάκη.
Στον επαναληπτικό αγώνα, σε 30:58 χρόνο συμμετοχής, πέτυχε 22 πόντους με 4/4 βολές (100%), 6/7 δίποντα (85,71%) και 2/7 τρίποντα (28,57%). Παράλληλα η στατιστική της κατέγραψε δύο ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και ένα κλέψιμο.
Παρακολουθήστε σε βίντεο τις δηλώσεις της Ελεάννας Χριστινάκη μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού…
Ενεργή παρουσία στη ρεβάνς με την Πεκς είχε και μία ακόμη αθλήτρια του Ολυμπιακού από την Κρήτη, η Ηρακλειώτισσα Ρένια Καρλάφτη, η οποία ολοκλήρωσε τον αγώνα με οκτώ (8) πόντους (1/1 δίποντο, 2/3 τρίποντα), ενώ “κατέβασε” και ένα ριμπάουντ σε 11 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα συμμετοχής.




