Έλαβε τέλος το εντυπωσιακό σερί… 54 αγώνων του Γρανά

Θύελλα Καλαθ. | 8 Φεβρουαρίου 2017, 22:12

Έναν από τους πιο ποιοτικούς τερματοφύλακες στην Α' κατηγορία διαθέτει και τη φετινή σεζόν στο ρόστερ της η Θύελλα Καλάθενων.

Ο Γρηγόρης Γρανάς με παραστάσεις και από τα παραπάνω πρωταθλήματα αποτελεί το… φύλακα άγγελο της ομάδας από το περυσινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας που ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη σπουδαία άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Ο έμπειρος γκολκίπερ μέτρησε το απόλυτο εμφανίσεων την περυσινή σεζόν με συνολικά 37 συμμετοχές, οι 30 στο πρωτάθλημα, 6 στο κύπελλο και ακόμα μία στον αγώνα μπαράζ που έδωσε η Θύελλα κόντρα στον Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών για τη 2η θέση.

Τη φετινή περίοδο αγωνίστηκε στα 3 ματς κυπέλλου, σε όλη την α’ φάση (9 αγώνες), ενώ ακόμα 5 συμμετοχές συμπλήρωσε και στον όμιλο παραμονής στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με την Ασπίδα, δίνοντας δυναμική παρουσία από την αρχή της σεζόν στα γκολπόστ.

Ο τραυματισμός που αποκόμισε στο παιχνίδι με την ομάδα του Ναυστάθμου δεν του επέτρεψε να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί που σταμάτησε στα… 54 συνεχόμενα παιχνίδια στις δύο χρονιές που έπαιξε με τη φανέλα της σε Α’, Β’ κατηγορία και κύπελλο, σε ένα αν μη τι άλλο φοβερό σερί για τα τοπικά πρωταθλήματα, αφού εδώ και δύο αγώνες την εστία της Θύελλας υπερασπίζεται ο Κοκοτσάκης.

Επιμέλεια: Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad