Έλαμψε και πάλι το “άστρο” της

Ποσειδών Τσικαλαριών Δόξα Παχ. | 9 Ιανουαρίου 2016, 19:16

Το "άστρο" της Δόξας έλαμψε και στην Σούδα, καθώς η νεανική ομάδα του Γιώργου Τσομπάνογλου πήρε σπουδαίο διπλό με 1-0 επί του Ποσειδώνα σε μία πολύ δύσκολη έδρα!

Το “χρυσό” γκολ για την Δόξα  σημείωσε ο Λευτέρης Γαβαλάς με κεφαλιά στο 55’ ύστερα από φάουλ του Αντώνη Μαρκουλάκη, σε ένα γήπεδο που σαφώς γνωρίζει πολύ καλά ο σκόρερ.

Στο 58’ αποβλήθηκε ο Μαθιουδάκης για δυνατό μαρκάρισμα, κάνοντας έτσι πιο δύσκολο το έργο του Ποσειδώνα μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ετσι, με τη νίκη αυτή, η Δόξα ανέβηκε στην τρίτη θέση και πλησίασε ακόμα περισσότερο την κορυφή μετά την ισοπαλία στο Ακρωτήρι.

Ποσειδώνας Τσικ. (Στέλιος Κουκουδάκης): Μανταδάκης, Σούλιαρης, Τερεράκης, Κουκλάκης, Ντακάκης, Σμυρνάκης (85’ Κοκοτσάκης), Περράκης Κ. (25’ λ.τρ. Μπομπολάκης), Αρτσιδάκης (75’ Τζιγκουνάκης), Μαθιουδάκης, Κωνσταντινίδης, Παπαγεωργίου

Δόξα Π. (Γιώργος Τσομπάνογλου): Χριστουλάκης, Λάμσε, Γαβαλάς Λ., Ασημίνας, Κορωνάκης, Μαρκουλάκης Β., Μαρκουλάκης Α. (65’ Γαβαλάς Ι.), Καρυμπίδης, Μεζαρτζόπουλος (80’ Σαχμπαζίδης Χ.), Καβρουλάκης (75’ Ζιντιρίδης), Κένγκα

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad