Εκτός τελικού -με πανελλήνιο ρεκόρ- η σκυτάλη της Ντουντουνάκη

Κολύμβηση | 29 Ιουλίου 2021, 15:02

Εκτός τελικού στο αγώνισμα 4x100 μικτή ομαδική mixed έμεινε η σκυτάλη της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι πρωταθλητές μας έδωσαν πάντως τον καλύτερό τους εαυτό, σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Η προσπάθεια των Κώστα Μερετσόλια, Νόρας Δράκου, Απόστολου Χρήστου και Αννας Ντουντουνάκη ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση της 11ης θέσης συνολικά και της 7ης στην προκριματική σειρά. Ο χρόνος των Ελλήνων πρωταθλητών ήταν εξαιρετικός με 3.44.77 που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ, μιας και καταρρίφθηκε το 3.45.38 που είχαν πετύχει τον περασμένο Μάιο στο “Ακρόπολις”, ωστόσο η πρόκριση δεν ήρθε… Εξαιρετικός ήταν όμως και ο χρόνος αυτός καθαυτός για τη Ντουντουνάκη που κάλυψε το 100άρι στην πεταλούδα σε 57.08.

Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ολοκληρώνει έτσι την παρουσία της για δεύτερη φορά στην καριέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με την προσπάθεια της και ειδικότερα στο ατομικό της αγώνισμα, τα 100μ. πεταλούδα όπου έχασε την πρόκριση στον τελικό για 6 μόλις κλάσματα του δευτερολέπτου.

JoyMachine

Rabona ad