Εκτός τελικού με ατομικό ρεκόρ ο Νυφαντόπουλος

Στίβος | 4 Μαρτίου 2023, 19:03

Με επίδοση 6,71 ο Νυφαντόπουλος πέτυχε νέο ατομικό ατομικό ρεκόρ στα 60 μέτρα ανδρών, αλλά ο αθλητής του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Κωνσταντινούπολης.

KTEO Κρήτης

Ο έμπειρος αθλητής κατέλαβε την 8η θέση στη σειρά του με 6.71 και την 21η στο σύνολο και ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με δύο ατομικά ρεκόρ, αφού το πρωί είχε πετύχει 6.72.

Την κορυφαία επίδοση των ημιτελικών σημείωσε ο Ιταλός Σάμιουελ Τσεκαρέλι με 6.47, επίδοση που είναι η κορυφαία στην Ευρώπη, Ο πρωταθλητής Ευρώπης Μάρσελ Τσέικομπς (Ιταλία) ακολούθησε με 6.52.

«Σίγουρα θα ήθελα να έχω γράψει μια επίδοση κάτω από το 6.70, όμως, είμαι ικανοποιημένος που κατάφερα να τρέξω και τη δεύτερη κούρσα. Έκανα ένα ακόμη ρεκόρ και πλέον προχωράμε για τον ανοιχτό. Ο στόχος είναι να κάνω μια καλή χρονιά και να κυνηγήσω το ρεκόρ μου στα 100 μέτρα.

Τώρα πλέον η προσοχή μας στρέφεται στους υπόλοιπους που έχουν απομείνει να αγωνίζονται. Θα ανέβω στις εξέδρα για τον τελικό του επί κοντώ και αύριο για τις υπόλοιπες συμμετοχές», είπε ο αθλητής του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος με το φινάλε του αγώνα.

manolikakis

Rabona ad