Η τριάδα των σπρίντερ Γιάννη Καλογερόπουλου (ΠΓΣ Λάρισας), Κωνσταντίνου Λιβανού (ΠΟΧ Τάλως) και Σωτήρη Μπρέτα (ΠΟ Πατρών) ολοκλήρωσε τον προκριματικό στην 14η θέση με επίδοση 44.942 (60 χιλιόμετρα μέση ωριαία).
Η συνέχεια για τα Ελληνικά χρώματα δόθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής με την Αργυρώ Μηλάκη (ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου) να ολοκληρώνει στην 19η θέση τον αγώνα αποκλεισμού (elimination race) έπειτα από μεγάλη προσπάθεια τόσο στον προκριματικό όσο και στον τελικό.
Τη σκυτάλη παίρνουν το Μεγάλο Σάββατο οι σπρίντερ μας που ρίχνονται στη μάχη του κέιριν, ενώ η Αργυρώ Μηλάκη θα αγωνιστεί στο Όμνιουμ.
Την Ελληνική αποστολή συνοδεύουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Λάμπρος Βασιλόπουλος και (ο Ηρακλειώτης) Γιώργος Βαρβεράκης.