Εκτός ΟΠΑΠ και στοιχηματικών εταιρειών ο Κισσαμικός και άλλοι τρεις

Χανιά Football League | 26 Μαΐου 2016, 19:03

Την αφαίρεση τεσσάρων ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ από τα κουπόνια του ΟΠΑΠ και όλων των στοιχηματικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται νομίμως στην Ελλάδα αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ανάμεσα στις οποίες είναι και ο Κισσαμικός.

Ειδικότερα, η ΕΕΑ έκρινε ύποπτα χειραγώγησης τα παχνίδια Λάρισα-Παναχαϊκή και Κισσαμικός-Εργοτέλης, αποκλείοντάς τους από το Στοίχημα.

Αναλυτικά, το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει ως εξής:

«Ακρόαση ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)

Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση των δυο ως άνω ομάδων από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό.

Ακρόαση ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση των δυο ως άνω ομάδων από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό».

Για την ιστορία, η αναμέτρηση ΑΕΛ-Παναχαϊκή (25/5/2015) έληξε 1-0, ενώ εκείνη μεταξύ του Κισσαμικού και του Εργοτέλη στις 23 Νοεμβρίου 2015 βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 2-1.

Παράλληλα, η αντίστοιχη υπόθεση για τον αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας-Αχαρναϊκός πήρε αναβολή λόγω αποχής των δικηγόρων.

Αναλυτικά: «Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ αορίστως λόγω αποχής των δικηγόρων».

Επιπλέον, η ΕΕΑ κάλεσε σε ακρόαση την ΠΑΕ Πανσερραϊκός: «Ακρόαση σωματείου ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ και Ι. Σεδαρίδη σχετικά με την πορεία εκκαθάρισης της ΠΑΕ.

Προθεσμία 15 ημερών για κατάθεση υπομνημάτων».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad