Εκτός κουπονιού του ΟΠΑΠ ο Α.Ο.Χανιά!

Α.Ο. Χανιά | 26 Ιανουαρίου 2016, 18:22

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης το ματς της πρεμιέρας της Φούτμπολ Λιγκ Εργοτέλης-ΑΟΧ και βγάζει την ομάδα των Χανίων εκτός κουπονιού.

Το ίδιο ισχύει και για τον Εργοτέλη (ούτως ή άλλως αποχώρησε από το πρωτάθλημα), όπως επίσης και τους Αχαρναϊκό και Καλλιθέα. Ως “ύποπτο” χαρακτηρίζεται το Αχαρναϊκός-Καλλιθέα 1-1 της 7ης αγωνιστικής.

Για την ομάδα του Μενιδίου είναι η δεύτερη φορά που η ΕΕΑ θεωρεί παιχνίδι της χειραγωγημένο και τη βγάζει εκτός κουπονιών, αφού με απόφασή της στις 10 Δεκεμβρίου είχε αποφανθεί το ίδιο και για την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο, που αφορούσε τα πλέι οφ της περυσινής σεζόν στη δεύτερη κατηγορία.

Η σχετική ανακοίνωση των αποφάσεων της ΕΕΑ μετά από τη συνεδρίαση της Τρίτης (26/1) αναφέρει τα εξής:

«Ακρόαση ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ)

Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση των δυο ως άνω ομάδων από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό.

Ακρόαση ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ)

Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση των δυο ως άνω ομάδων από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό».

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad