Εκτός έδρας Κ20 και Κ17

Πλατανιάς Διαιτησία | 22 Σεπτεμβρίου 2016, 16:29

Το αήττητο σερί της θέλει να συνεχίσει στα Γιάννινα η ομάδα Κ20 του Πλατανιά, που έχει ξεκινήσει ιδανικά τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Η ομάδα του Νίκου Μαναρώλη μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος και τέσσερις σε ισάριθμα παιχνίδια για το Κύπελλο Χανίων, αφού ο Ερασιτέχνης Πλατανιάς συμμετέχει με παιδιά που προέρχονται από την Κ20.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη το Σάββατο (24/09, 12:00) στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, με διαιτητή τον Δημήτρη Μπόσια και βοηθούς τους Σπύρο Ντόντη και Κωνσταντίνο Αγόρα, της ΕΠΣ Ηπείρου. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Νίκος Αθανασίου της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Εκτός έδρας και η Κ17

Μετά το δύσκολο ξεκίνημα με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό η Κ17 του Πλατανιά δίνει το δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι της με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Πανιώνιο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή (25/09, 11:00) στο γήπεδο Β’ Αργυρούπολης (Λαύρας).

Διαιτητής θα είναι ο Χρήστος Χρυσάφης, με βοηθούς τους Σπύρο Μπατζιόπουλο και Χρήστο Βασιλάκη, της ΕΠΣ Αθηνών και παρατηρητή διαιτησίας τον Σταύρο Σούλο, της Ανατολικής Αττικής.

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad