Εκτίμηση Διγενάκη για τα τοπικά: Επιστροφή το πρώτο 10ήμερο Φεβρουαρίου

ΕΠΣΧ | 15 Δεκεμβρίου 2020, 19:16

Την εκτίμηση πως η επιστροφή στη δράση για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων θα σημάνει το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου έκανε σε δηλώσεις του ο Χάρης Διγενάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το μέλος της ΕΠΣΧ και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων μίλησε στο Zarpa Radio απ’ όπου κλήθηκε να δώσει διευκρινίσεις για το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά το τοπικό ποδόσφαιρο στα Χανιά.

Σαφή εικόνα δεν μπορούσε να δώσει, μόνο να εκφράσει τις προσωπικές του εκτιμήσεις.

«Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Υπάρχει προβληματισμός και απογοήτευση, τα πρωταθλήματα έχουν πάει πίσω και γενικά ότι δεν έχουμε ποδόσφαιρο», σημείωσε ο κ. Διγενάκης. «Πιστεύω», συνέχισε, «πως υπάρχει ελπίδα όταν περάσει όλο αυτό και βγούμε υγιείς και αλώβητοι ότι θα είμαστε ακόμα πιο διψασμένοι για ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να διακοπεί εντελώς η σεζόν, σκέψεις γίνονται, οι ομάδες εκφράζουν τον προβληματισμό τους. Εμείς ως ΕΠΣΧ δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ ούτε από τη ΓΓΑ, άρα μόνο εκτιμήσεις μπορούμε να κάνουμε για το τι θα γίνει. Αν όλα πάνε καλύτερα και πέσουν τα κρούσματα και έχουμε και τους πρώτους εμβολιασμούς, εκτιμώ ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα έχουμε την επανέναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων».

Για το αν υπάρχουν σκέψεις αλλαγής του τρόπου διεξαγωγής των πρωταθλημάτων απάντησε πως, «αναλόγως το πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα θα παρθούν και οι κατάλληλες αποφάσεις. Θα είναι αλλιώς να ξεκινήσει το πρωτάθλημα τον Ιανουάριο κι αλλιώς θα μας πουν να ξεκινήσουμε το Μάρτιο. Ο,τι αποφάσεις παρθούν για τον τρόπο διεξαγωγής και τέλεσης των πρωταθλημάτων θα γίνουν σε συνεννόηση με τις ομάδες και πάντα με γνώμονα την υγεία των ποδοσφαιριστών».

Τέλος, ο Χάρης Διγενάκης ρωτήθηκε και για το γήπεδο στα Τσικαλαριά, εκτιμώντας ότι το Φεβρουάριο θα γίνουν τα εγκαίνια. «Ευελπιστούμε αν όλα πάνε καλά ότι τέλος Ιανουαρίου – αρχές Φεβρουαρίου το γήπεδο θα είναι έτοιμο. Ηδη έχει τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας και προχωρούν γενικότερα τα έργα με γοργούς ρυθμούς. Θα έχουμε ένα ακόμα όπλο στα χέρια μας. Πιστεύω ότι αν όλα πάνε καλά, το Φλεβάρη θα κάνουμε τα εγκαίνια του γηπέδου», ήταν οι δηλώσεις από τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΠΣΧ.

Estrella