Εκτη και… φαρμακερή; Εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου

Ποδόσφαιρο 18 Ιανουαρίου 2021, 17:13

Στις 19 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί οριστικά και αμετάκλητα(;) η εκλογική διαδικασία στην ΕΠΟ για την ανάδειξη του νέου ΔΣ. Αυτό αποφασίστηκε στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, η γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης ακριβώς σ’ ένα μήνα από σήμερα.

Υπενθυμίζεται πως υπό συνθήκες, οι εκλογές θα πραγματοποιούνταν την Τρίτη 19 Ιανουαρίου.

Αξίζει δε για μια ακόμη φορά να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα, οι εκλογές στην ΕΠΟ έχουν αναβληθεί… πέντε φορές, επομένως μένει να φανεί πως η έκτη θα είναι και η… φαρμακερή για την ανάδειξη νέας διοίκησης!

Η σχετική αναφορά έχει ως εξής:

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κι έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Ματαιώνεται η προγραμματισμένη για τις 19 Ιανουαρίου 2021 Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση, για λόγους ανωτέρας βίας και ειδικότερα λόγω της επιβολής των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το διάστημα έως τις 25 Ιανουαρίου 2021. Η Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 10.00, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης. Με την ίδια απόφαση εξουσιοδοτήθηκε επίσης η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις σε περίπτωση επέκτασης της ισχύος των προαναφερθέντων μέτρων.

Estrella
Papantonakis Cards