Εκθειάζει Τζαγκαράκη – Πανιώνιο ο Κύδων

Βόλεϊ 1 Φεβρουαρίου 2022, 9:10

Ο Κύδων τοποθετήθηκε για τη μετακίνηση της Γεωργίας Τζαγκαράκη στον Πανιώνιο, εκθειάζοντας τη στάση τόσο της Χανιώτισσας αθλήτριας όσο και της νέας της ομάδας.

KTEO Κρήτης

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κύδων η Τζαγκαράκη μπορούσε να αποδεσμευθεί λόγω σπουδών, αλλά αποφάσισε να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου, οπότε και συμφωνήθηκε η μετακίνησή της στον Πανιώνιο. Μάλιστα η χανιώτικη ομάδα εκθειάζει και τη στάση της διοίκησης του νεοσμυρνιώτικου συλλόγου.

Επόμενος σταθμός… Πανιώνιος για Τζαγκαράκη

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Στον Α.Ο. ΚΥΔΩΝ θεωρούμε πως για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής αθλήτριάς μας πρέπει να ικανοποιούνται ταυτόχρονα δύο προϋποθέσεις: (1) η επιθυμία της αθλήτριας και (2) η “χημεία” και σωστή προσέγγιση μεταξύ των εμπλεκόμενων σωματείων.

Στην περίπτωση της Γεωργίας Τζαγκαράκη η οποία γαλουχήθηκε στην ομάδα μας και διαπρέπει στις εθνικές κατηγορίες, η επιθυμία της ίδιας είναι για εμάς νόμος. Αυτό γιατί ενώ μπορούσε να αποδεσμευθεί από εμάς λόγω σπουδών, εκτιμώντας τα όσα τις πρόσφερε το σωματεία, αποφάσισε να παραμείνει στο δυναμικό μας μέχρι και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2022. Μόνο σεβασμός και εκτίμηση από εμάς προς την Γεωργία για αυτή της την στάση.

Ο τρόπος προσέγγισης της ομάδας του Πανιωνίου και η ειλικρινής στάση της διοίκησής του απέναντί μας, συνέβαλαν επίσης αποφασιστικά ώστε και εμείς από την πλευρά μας να ανταποκριθούμε άμεσα και να συμβάλλουμε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής της Γεωργίας στον ιστορικό σύλλογο του Πανιωνίου.

Οι θερμότερες ευχές μας σε εσένα Γεωργία, να είσαι πάντα υγιής, να διαπρέψεις και με την νέα σου ομάδα και να πετύχετε όλους σας τους στόχους.

 

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad