Εκρηξη από Ντουντουνάκη για την κοροϊδία με τα αθλητικά έργα στα Χανιά

Υγρός στίβος 5 Ιουνίου 2021, 18:41

Την έκρηξη της Αννας Ντουντουνάκη προκαλεί η συνεχιζόμενη πολύ άσχημη κατάσταση που επικρατεί με τις εγκαταστάσεις του υγρού στίβου στα Χανιά.

«Τα πολλά συγχαρητήρια καλό είναι να ακούγονται αλλά αν δεν ακολουθούνται από πράξεις, μικρότερη αξία έχουνε», σημείωσε σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα “Χανιώτικα Νέα” η χρυσή πρωταθλήτρια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Βουδαπέστη, αναφερόμενη έτσι στην απουσία αθλητικών υποδομών στα Χανιά πάνω στον υγρό στίβο. «Στις επιτυχίες όλοι ζητωκραυγάζουν αλλά όταν έρθει η ώρα να δώσουν κάτι, δεν το δίνουνε», τόνισε με νόημα…

Αναλυτικότερα η τοποθέτηση της πάνω σε αυτό το θέμα έχει ως εξής:

«Στις επιτυχίες όλοι ζητωκραυγάζουν αλλά όταν έρθει η ώρα να δώσουν κάτι, δεν το δίνουνε. Γι’ αυτό το φαινόμενο στα Χανιά, μιλούσα πολλά χρόνια πριν, όταν επί τρία χρόνια κολυμπούσα για προετοιμασία αγώνων δίχως καν την 50άρα πισίνα στη διάθεσή μας. Τότε δεν γινόταν καν τα Βενιζέλεια, δεν γινόταν τίποτα, δεν υπήρχε ούτε πετρέλαιο για τη θέρμανση της πισίνας. Κι αυτή η κατάσταση προφανώς με ενοχλεί, καθώς είναι ένας λόγος που δεν μπορώ να κατεβαίνω στα Χανιά συχνότερα, αφού ξέρω ότι εάν έρθω δεν θα μπορώ να κάνω προπόνηση όπως θα ήθελα. Και πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν υπάρχει διάθεση να φτιαχτεί το κολυμβητήριο από τη στιγμή που βλέπουν τόσα χρόνια, τόσες επιτυχίες που βγάζει ο υγρός στίβος στα Χανιά.

Και θα το πω για άλλη μια φορά και πάλι: ανέβηκε ο Πλατανιάς στην Superleague και αμέσως φτιάξανε το γήπεδο Περιβολίων. Κι εμείς στο κολύμπι είμαστε τόσα χρόνια και φέρνουμε επιτυχίες και μας έχουν στην απ’ έξω. Δεν ξέρω τι περιμένουνε να συμβεί. Γι’ αυτό τα πολλά συγχαρητήρια καλό είναι να ακούγονται αλλά αν δεν ακολουθούνται από πράξεις, μικρότερη αξία έχουνε».

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad