Έκπληξη! “Διαζύγιο” Τσιώλη με ΑΕΛ

Football League 2 Ιουνίου 2016, 18:25

Μη αναμενόμενο... Λάρισα και Σάκης Τσιώλης δεν τα βρήκαν με συνέπεια να χωρίσουν οι δρόμοι τους, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

 

Μεταξύ Αλέξη Κούγια και Σάκη Τσιώλη υπήρξε διαφωνία στο σχεδιασμό της ομάδας για την νέα περίοδο, γεγονός που συνετέλεσε στο να μην προχωρήσουν οι δύο πλευρές μαζί, στην Σούπερ Λιγκ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Πριν από λίγη ώρα με κοινή απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητού κ. Σάκη Τσιώλη αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον μέχρι τώρα προπονητή της.

Μεταξύ των δύο υπεγράφη κοινή δήλωση ότι ο λόγος της λύσεως της συνεργασίας είναι ότι υπήρξε διαφωνία τόσο στο σχεδιασμό της ομάδος όσο και στην επάνδρωση του προπονητικού τιμ.

Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας ευχαριστούμε τον κ. Σάκη Τσιώλη για τα όσα προσέφερε μέχρι τώρα στην προσπάθεια της ομάδας μας για την επάνοδό της στη Super League και του ευχόμαστε την καλύτερη επιτυχία στην προπονητική του καριέρα αλλά και στην προσωπική και οικογενειακή του ζωή».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards