Έκπληξη με την επιστροφή Αννιτσάκη

Νέος Σαμψών | 20 Ιουλίου 2017, 21:05

Συνεχίζει δυναμικά τις κινήσεις του ο Νέος Σαμψών για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου αναμένει τις εξελίξεις για να δει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Κάνοντας ακόμα μία έκπληξη ο σύλλογος του Στύλου έκανε ξανά δικό του τον Βίκτωρα Αννιτσάκη, που επιστρέφει στην ομάδα του τόπου του όπου παλιότερα πριν την επανίδρυσή της είχε “γράψει” τη δική του ιστορία ο πατέρας του.

Ο ικανότατος μέσος με σημαντικότατες παραστάσεις από τη Δ’ Εθνική με τη φανέλα του Ακρίτα ήταν στην Κορωνίδα, ενώ έχει φορέσει ακόμα τις φανέλες του Τιτάνα και της Ασπίδας.

Με διθυραμβικό τρόπο παρουσιάζει τη σπουδαία μεταγραφή ο Νέος Σαμψών: «Ένας από τους καλύτερους παίκτες του τοπικού πρωταθλήματος των Χανίων ο Βίκτωρας Αννιτσάκης θα αγωνίζεται και αυτός με τα χρώματα του Νέου Σαμψών, στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία (24). Ο πρόεδρος με συνοπτικές διαδικασίες κλείνει παίκτες με παραστάσεις από την Α’ Κατηγορία Χανίων μήπως με τις ανακατατάξεις που ακούγονται βγούμε Β’ Κατηγορία. Θα γίνουν άλλες 3 με 4 προσθήκες και κλείνει το ρόστερ, καθώς θα παραμείνει όλος ο περσινός κορμός. Καλωσορίζουμε τον Βίκτωρα στην ομάδα και του ευχόμαστε τα καλύτερα».

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis