Έκπληξη με Ντιατά ο ΟΦ Ιεράπετρας!

Γ' Εθνική 31 Δεκεμβρίου 2017, 19:49

Ως… Άγιος Βασίλης ο "ισχυρός άνδρας" του ΟΦ Ιεράπετρας Θανάσης Χηνόπουλος έκανε "δώρο" στους φίλους της ομάδας μία σπουδαία μεταγραφή, αυτή του Σεκούμπα Ντιατά.

Ο 25χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός ξεκίνησε τη σεζόν στα Τρίκαλα (1 συμμετοχή στη Football League, μία στο Κύπελλο Ελλάδας), ενώ πρώτος του σταθμός στην Ελλάδα ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας (2016-2017, 27 συμμετοχές-3 γκολ) όπου συνεργάστηκε με τον προπονητή του ΟΦΙ Γιάννη Μάγγο.

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ αναφέρει τα εξής:

Παίκτης του ΟΦΙ είναι πλέον ο SECUBA DIATTA. Σήμερα παραμονή πρωτοχρονιάς έφθασε στην Ιεράπετρα, με σκοπό να ενισχύσει τον ΟΦΙ σε μια θέση που “πονάει” η ομάδα μας. Σε αυτήν του σέντερ-φορ. Ο 25χρονος Σενεγαλέζος , με 1,86 ύψος, είναι επιθετικός ολκής, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην football league σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Τρίκαλα ενώ από το 2012 έως το 2015 αγωνιζόταν σε ομάδες της super league της Βοσνίας-Εργεζοβίνης (Saragevo , Zeljeznica και Gracanica).

Με τις ομάδες δε αυτές είχε και συμμετοχή σε αγώνες κυπέλου ΟΥΕΦΑ. Στην επιλογή του παίκτη αυτού κατέληξε το Δ.Σ. μετά από επίπονη προσπάθεια αναζήτησης, ενώ σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του ΟΦΙ κ. Χηνόπουλου, εντός των επομένων δύο ημερών θα ανακοινωθεί ακόμα μία μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα μας.

Στις φωτογραφίες βλέπετε τον παίκτη να υπογράφει στον ΟΦΙ παρουσία του προέδρου , και αμέσως μετά να προπονείται στο Βουζουνεράκειο. Ολα αυτά σήμερα Κυριακή πρωί 31-12-2017, παραμονή Πρωτοχρονιάς.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad