Έκοψε την πίτα του στον “Ζερβο” (pics)

Πανακρωτηριακός | 4 Φεβρουαρίου 2016, 12:10

Σε οικογενειακό κλίμα ο Πανακρωτηριακός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο οινομαγειρείο "Ζερβος", το βράδυ της Τρίτης (02/02).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η κοπή της πίτας συνδυάστηκε με το δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα ο ισχυρός άνδρας της διοίκησης Μανόλης Σβουράκης.

panakrotiriakos kopi pitas2

Ο κ. Σβουράκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, που έκοψε πρώτη το “νήμα” με την ολοκλήρωση του α’ γύρου και συνεχίζει να διεκδικεί με πολλές αξιώσεις τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

panakrotiriakos kopi pitas4

Όσον αφορά τους τυχερούς της βραδιάς ήταν οι δύο εκ των αρχηγών της ομάδας, Τόλης Μιχαήλ και Γιάννης Μιχαλακόπουλος.

Η επίσημη ενημέρωση του Πανακρωτηριακού:

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Πανακρωτηριακού Α.Ο Μανώλης ΣΒΟΥΡΑΚΗΣ με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του α’ γύρου του πρωταθλήματος, παρέθεσε χθες το βράδυ δείπνο στο οινομαγειρείο “Ζερβός” στη Δημοτική Αγορά Χανίων, στο οποίο παραβρέθηκαν μέλη του Δ.Σ, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.

Ο οικονομικός ηγέτης του Πανακρωτηριακού Α.Ο στην ομιλία του δήλωσε ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και χαρακτήρισε ως θεμέλιο λίθο της επιτυχίας, τον όρο ¨Ακρωτήρι-Μια ομάδα-Οικογένεια”. Ευχήθηκε σε όλους πάνω απ’ όλα υγεία και τόνισε μεταξύ άλλων ότι στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην οποία οι τυχεροί που έτυχαν το φλουρί ήταν δύο εκ των αρχηγών της ομάδας, ο αμυντικός Αποστόλης ΜΙΧΑΗΛ και ο μέσος Γιάννης ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

panakrotiriakos kopi pitas5

panakrotiriakos kopi pitas3

Mikel Chania Delivery