Εκοψε την πίτα του ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων κολύμβησης του ΝΟΧ

Κολύμβηση | 7 Μαρτίου 2023, 15:40

Εκδήλωση για την καθιερωμένη, ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του πραγματοποίησε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων κολύμβησης του Ν.Ο. Χανίων.

KTEO Κρήτης

Η εκδήλωση, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, έγινε με σεβασμό σε όλα αυτά που συνέβησαν στην περιοχή των Τεμπών.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων κολύμβησης του Ν.Ο. Χανίων με σεβασμό σε όλα αυτά που συνέβησαν στην περιοχή των Τεμπών έκοψε την καθιερωμένη, ετήσια βασιλόπιτά του σε εκδήλωση που διεξήγαγε στον πολυχώρο “Elpisniki”.

Το τμήμα είχε την ευκαιρία να επιβεβαιώσει το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του μεταξύ αθλητών, προπονητών, γονέων και φίλων. Το επίσης σημαντικό είναι ότι τα παιδιά έπαιξαν όμορφα με ξεγνοιασιά και… ίδρωσαν την φανέλα!

Η πρόεδρος του συλλόγου, κα Βαρβάρη.

Σύμφωνα με την πρόεδρου του συλλόγου, Μπέττυ Βαρβάρη:

«Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι παρευρέθηκαν ή βοήθησαν όπως μπορούσαν σε αυτή τη δράση – εκδήλωση του συλλόγου μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν όμορφη και ζεστή η αγκαλιά μας, καθώς και ο χώρος που μας φιλοξένησε (Elpisniki).

Επίσης να δώσουμε συγχαρητήρια σε αυτούς που κέρδισαν το φλουρί της πίτας το οποίο ήταν ένα ταξίδι στα Κύθηρα, μια ευγενική προσφορά του τουριστικού γραφείου El Greco του κ. Μαργιολάκη. Αγγελική Κωσταμένα και Ελευθέριος Βιτσιλάκης οι τυχεροί, να περάσετε όμορφα, καθώς και στους δύο τυχερούς που κέρδισαν τα συλλεκτικά καδράκια με τα υπογεγραμμένα σκουφάκια, τα οποία μας τα παρέδωσαν με μεγάλη χαρά οι Νίκος Αντωνογιαννάκης και Ζέτα Μπαρμποπούλου! Των Ryan Lochte (Παντελής Πατεράκης), Κριστιάν Γκολομέεβ (Βάσω Σεληνιωτάκη και  Ρούσσος Πιτσουλάκης οι τυχεροί). Ελπίζουμε να τα χαρείτε!».

Rabona ad