Έκοψε την πίτα του ο Πλατανιάς (pics)

Πλατανιάς | 11 Φεβρουαρίου 2017, 16:23

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Πλατανιάς στο κατάμεστο Πορτοκάλι Hall, με τον προπονητή ακαδημιών, Άρη Καλαϊτζίδη, να είναι ο τυχερός της βραδιάς, στον οποίο έπεσε το φλουρί.

Το παρόν έδωσαν, όλα τα τμήματα του συλλόγου, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας, καθώς και οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε υπό τους ρυθμούς του Ανδρέα Μανωλαράκη και του συγκροτήματός του, καθώς και με τον Χορευτικό Όμιλο Χανίων “Ο Ψηλορείτης” του κ. Μπούτζουκα.

Ο Πλατανιάς ευχαρίστησε εκείνους που τον τίμησαν με την παρουσία τους, στην πολύ όμορφη χθεσινή βραδιά και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Στη σχετική ανακοίνωση η Χανιώτικη ΠΑΕ αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Ηταν μια βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά στην ομάδα μας. Η οικογένεια του Πλατανιά, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στο κατάμεστο Πορτοκάλι Hall, με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, κ.Μανώλη Μαθιουλάκη να βάζει τον πήχη για τα επόμενα χρόνια ακόμα πιο ψηλά.

Το παρόν έδωσαν, όλα τα τμήματα του συλλόγου, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας, καθώς και οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής.

Εκατοντάδες φίλοι της ομάδας μας κατέκλυσαν τον χώρο, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ενώ με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, ο Δήμαρχος Χανίων Tάσος Βάμβουκας, ο Αντιδήμαρχος Χανίων Γιώργος Κουκλάκης και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΧ κ. Κώστας Κωνσταντινίδης

Επίσης κοντά μας ήταν ο αντιπρόεδρος της ANEK LINES, Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΕΚ LINES Γιώργος Αρχοντάκης και ο πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΠ, Μανώλης Αποστολάκης”.

_MG_4520

_MG_4508

_MG_4502

_MG_4500

_MG_4492

_MG_4530

_MG_4509

_MG_4638

_MG_4607

_MG_4602

_MG_4601

_MG_4545

_MG_4491

_MG_4490

_MG_4486

_MG_4478

_MG_4470

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad