Έκοψε την πίτα του ο ΙΟΧ

Ιστιοπλοΐα | 12 Ιαν 2018, 13:21

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του στο Νεώριο Μόρο ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων.

Τυχερός της εκδήλωσης ένας μικρός αθλητής του ΙΟΧ στον οποίο έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας, που συνοδευόταν από ένα συμβολικό δώρο.

Ο ΙΟΧ απένειμε αναμνηστικά διπλώματα στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, τον Δήμο Χανίων, τον Ναύσταθμο Κρήτης και το Λιμεναρχείο Χανίων σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους στον Όμιλο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΙΟΧ αναφέρει τα εξής:

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων όπως κάθε χρόνο μετά την τελετή καθαγιασμού των υδάτων πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις εγκαταστάσεις  του, στο Νεώριο Μόρο στο Παλιό Λιμάνι Χανίων.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας και εκπρόσωποι των τοπικών και των στρατιωτικών Αρχών του Νομού, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης , ο πρώην Υπουργός κ. Μανούσος Βολουδάκης, οι διοικητές των μονάδων των ενόπλων δυνάμεων 5ης ΤΑΞ Κρητων  Ταξ/χος κ. Κοκολάκης Γρηγόρης, Ν.Κ. Αρχ/ος (Π.Ν.) κ Ζησιμόπουλος Χαράλαμπος, ο διοικητής 115π ΠΜ Σμην/χος (Ι) Μπιρμπίλης Ιωάννης, ο Διοικητής του Κ.Λ.Χανίων Αντιπλοίαρχος (Λ.Σ.) Κουβάτσος Χρήστος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων Γεώργιος Λυμπινάκης και ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Αρχιπύραχος Δημοσθένη Μπουντουράκη.

Μετά την ευλογία της πίτας από αιδεσιμότατο πατέρα Δημήτριο Λιόλιο ακολούθησε το κόψιμο της πίτας από τον  πρόεδρος του ΙΟΧ, Τάσο Νικολάου, στην ομιλία του έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και ανέπτυξε τους στόχους του Ομίλου, για το νέο έτος.

Το φλουρί της βασιλόπιτας συνοδευόταν με ένα συμβολικό δώρο το οποίο και έπεσε σε μικρό αθλητή του ΙΟΧ.

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους στον Όμιλο τιμήθηκαν με αναμνηστικό δίπλωμα η Αντιπεριφέρεια Χανίων , ο Δήμος Χανίων , ο Ναύσταθμος Κρήτης και το Λιμεναρχείο Χανίων. Επίσης τιμήθηκαν οι κυβερνήτες των σκαφών Ανοικτής Θαλάσσης που συμμετείχαν στην αγωνιστική περίοδο 2017 και οι αθλητές τριγώνου του ΙΟΧ που συμμετείχαν στα Πανελλήνια, Περιφερειακά και Διασυλλογικά Πρωταθλήματα του 2017.

 

karta antonis garden

Rabona ad