Έκοψε την πίτα του ο ΑΣΟ Χανίων (pics)

Άλλα Αθλήματα | 14 Φεβρουαρίου 2017, 19:04

Μέσα σε ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα, παρουσία των μελών του και των φίλων του, ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Χανίων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το περασμένο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Σκινέ και παρευρέθηκαν σε αυτήν οι τοπικές Αρχές των Χανίων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του ΑΣΟ Χανίων:

Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα ο ΑΣΟΧ έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο Σκινέ, στην Ταβέρνα “ΣΤΑΜΑΤΗΣ”. Τα μέλη του συλλόγου μας με τις οικογένειες τους αλλά και φίλους τους πέρασαν ένα ευχάριστο βράδυ με παραδοσιακό μενού και πλούσια δώρα που αντιστοιχούσαν σε πέντε φλουριά που είχαν τα κομμάτια της πίτας.

Kopi pitas1
Malandrakis Voulgarakis

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την εκδήλωση μας τίμησαν οι τοπικές Αρχές, χαρακτηριστικό της αποδοχής και αναγνώρισης του συλλόγου μας από την ευρύτερη κοινωνία των Χανίων. Πιο συγκεκριμένα παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κος Απόστολος Βουλγαράκης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κος Νίκος Καλογερής, ο Δήμαρχος Πλατανιά κος Γιάννης Μαλανδράκης, εκ μέρους της Αστυνομικής Δ/νσης Χανίων ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κος Γιώργος Μαστραντωνάκης και ο πρώην κοινοτάρχης του Σκινέ κος Ναπολέων Τζεκάκης.Kopi pitas2

Ευχαριστούμε τους δωροθέτες της εκδήλωσης, όπως τα καταστήματα Χρήστος Καρυστιάνης, Αντώνης Μιχελάκης, Αντώνης Κυριακάκης, Ρολόγια “Καπενεκάκης” και Αφοί Σκαλιδάκη καθώς και τους χορηγούς Τυροκομικά “Μπαλαντίνος”, Φούρνος “Σταφυλαράκης” στον Αλικιανό. Επίσης ευχαριστούμε την ταβέρνα “ΣΤΑΜΑΤΗΣ” για την άψογη περιποίηση. Πολλές ευχές από το Δ.Σ. για το νέο έτος, με πλούσια αθλητική δραστηριότητα.

Kopi pitas3

Kopi pitas5

Kopi pitas6

Kopi pitas7

Malandrakis

 

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad