Έκοψε την πίτα της η ΣΑΧ (pics)

Σκάκι | 8 Φεβρουαρίου 2017, 16:33

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή φίλων του συλλόγου πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή και ταυτόχρονα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων, την Κυριακή στο κέντρο «ΚΑΝΑΡΙΑ».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκ μέρους του Δ.Σ  έγινε αναφορά από τον πρόεδρο, Γ.Σπυριδάκη, στις μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις  του συλλόγου για το 2016  τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, διακρίσεις οι οποίες διατηρούν τη ΣΑΧ στην πρώτη θέση της πανελλαδικής αξιολόγησης και επιβεβαιώνουν την πρωτιά του συλλόγου στην ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος ειδικά στις μικρές ηλικίες.

ASE OTE

Αναλυτικά η αναφορά των σημαντικότερων επιτυχιών ήταν η πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων. Τα δεκατρία συνολικά μετάλλια από τα οποία τα πέντε χρυσά που κατέκτησαν στα Πανελλήνια Ατομικά και σχολικά πρωταθλήματα με τους Αντωνιουδάκη Γιώργο, Καντεράκη Μυρτώ, Καραβιτάκη Αντωνία, Καραβιτάκη Ευαγγελία, Φυντριλάκη Κυριάκο, Χασουράκη Χρυσή, Τζαγκαράκη Παναγιώτη, και Πετράκη Αργυρώ. Η συμμετοχή της ομάδας της ΣΑΧ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Ευρώπης (Champions  League) που διεξήχθη στο Νόβισαντ της Σερβίας. Η συμμετοχή 7 αθλητών της στα Πανευρωπαϊκά (Πράγα) και Παγκόσμια πρωταθλήματα (Khanty Mansysk – Σιβηρία) με τους Γεωργακόπουλο Νίκο, Καραβιτάκη Ευαγγελία, Καραβιτάκη Αντωνία, Καντεράκη Μυρτώ, Αντωνιουδάκη Γιώργο, Καλιοντζάκη Εριέττα και Πετράκη Αργυρώ και παράλληλα η παράλληλα η συμμετοχή του προπονητή μας Τσαρουχά Κώστα που ήταν ο αρχηγός αποστολής και προπονητής των εθνικών μας κλιμακίων. Η συμμετοχή τεσσάρων πρωταθλητών της ομάδας μας στο Σιμουλτανέ του Γκάρυ Κασπάροβ που διοργανώθηκε από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και αυτοί ήταν ο Πατρελάκης Ευάγγελος, ο Τζαγκαράκης Παναγιώτης, η Καραβιτάκη Ευαγγελία και η Καραβιτάκη Αντωνία.

Proponites

Έγιναν βραβεύσεις και απονομές στις ομάδες (ΣΑΧ-ΚΑΙΣΣΑ-ΑΣΕ ΟΤΕ), σε μικρούς και μεγάλους σκακιστές που διακρίθηκαν  το 2016 αλλά και κάποιες ακόμη ιδιαίτερες τιμητικές εκδηλώσεις όπως αυτή του απερχόμενου και επί εξαετία προέδρου κ. Γιάννη Παπαδημητράκη και του δεκαεξάχρονου σκακιστή του συλλόγου, Νικόλα Θεοδώρου, ο οποίος το περασμένο έτος κατέκτησε τον τίτλο του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΕΤΡ.

Papadimitrakis

Papadimitrakis

Μια ακόμη σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν η παράδοση εκ μέρους του συλλόγου χρηματικού ποσού που είχε συγκεντρωθεί από το «τουρνουά αλληλεγγύης» στις εκπροσώπους της ΕΛΕΠΑΠ ΧΑΝΙΩΝ, τις κυρίες Μ. Αρσενίδη και Π. Ορφανουδάκη, προέδρου του ιατρικού συλλόγου Χανίων, οι οποίες ευχαρίστησαν και συνεχάρην τον σύλλογο για αυτή την πρωτοβουλία.

ELEPAP

Arsenidi

Τέλος, αναφέρθηκε στην πλούσια διοργανωτική δράση του συλλόγου με αποκορύφωμα τη διοργάνωση του «ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ» ένα τουρνουά που η ποιότητα και το επίπεδο που έχει όλα αυτά τα χρόνια τιμάει όλο το νησί μας!

Dimarhos

Fragakis

Kalogeris

kontaxakis

Malandrakis

Markogiannakis

Orfanoudaki

Papadogiannis

Vamvoukas

Vlazakis

ZompanakiKaragiannakis

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad