Έκοψε την πίτα της η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας (pics)

Α.Π. Σούδας | 7 Φεβρουαρίου 2017, 21:53

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της πραγματοποίησε το Σάββατο (04/02), στο "Bowling Mega Place" στον Βλητέ, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας.

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν αθλητές απ’ όλα τα τμήματα, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, οι προπονητές και φίλοι της Ακαδημίας.

Η ενημέρωση της ΑΠ Σούδας για την εκδήλωση:

ap soudas pita1

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας πραγματοποίησε την εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, στο BOWLING MEGA PLACE, στο Βλητέ Χανίων. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αθλητές της Ακαδημίας με τους γονείς τους, οι προπονητές αλλά και φίλοι της Ακαδημίας. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και γεμάτη από παιδικά χαμόγελα και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Tsoupakis

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ακαδημίας ευχήθηκε σ’ όλους Καλή Χρονιά με Υγεία καθώς και επιτυχία στους στόχους των τμημάτων της Ακαδημίας. Η όλη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας με τους δύο τυχερούς που βρήκαν το φλουρί να κερδίζουν δώρα από τα καταστήματα ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΟΡ.

ap soudas pita2

Το Δ.Σ. της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και το MEGA PLACE, για την συνεργασία καθώς και για την άψογη οργάνωση, που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

ap soudas pita3

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad