Έκοψαν την πίτα τους τα τμήματα υποδομής

Πανακρωτηριακός ΕΘΚ | 8 Φεβρουαρίου 2016, 19:44

Το πρωί της Κυριακής (07/02) σε πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα - όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Πανακρωτηριακού - πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας για όλα τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός, ΕΘΚ, Λέοντες). 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν για λογαριασμό της ΕΠΣΧ ο πρόεδρος Γιώργος Βούρβαχης, ο α’ αντιπρόεδρος Δημήτρης Λυκάκης, αλλά και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων Παναγιώτης Γιαννακάκης.

Η επίσημη ενημέρωση για την εκδήλωση:

Μέσα σε πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωινό της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου 2016, η κοπή της πίτας όλων των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου στον παιδότοπο «ΝΕΦΕΛΗ». Πολλά παιδιά, γονείς και φίλοι των ομάδων μας, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που περιλάμβανε εκτός από την κοπή της πίτας για κάθε ηλικιακή κατηγορία, λαχειοφόρο με πολλά δώρα, τις βραβεύσεις των αθλητών για το μήνα Ιανουάριο και φυσικά φαγητό για μικρούς και ποτό για τους μεγαλύτερους.

Οι τυχεροί που έτυχαν το φλουρί ανά κατηγορία είναι οι:

Τμήμα Νέων: Ιωάννης ΓΚΟΥΒΕΡΗΣ

Τμήμα Παίδων: Ευστράτιος ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

Τμήματα Προπαίδων: Εμμανουήλ ΣΒΟΥΡΑΚΗΣ, Εμμανουήλ ΔΡΑΚΟΣ, Ειρήνη ΣΒΟΥΡΑΚΗ,

Τμήματα Τζούνιορ: Αλέξανδρος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, Trey BEBB

Τμήματα Προτζούνιορ: Βασίλειος ΠΗΛΙΟΥΡΗΣ, Παντελής ΜΑΝΤΩΝΑΝΑΚΗΣ, Σπύρος ΚΑΡΑΛΑΚΗΣ

Τμήμα Εισαγωγής: Μάξιμος ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ

Τα Δ.Σ των ομάδων μας ευχαριστούν για την παρουσία τους στην εκδήλωση, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων Γεώργιο ΒΟΥΡΒΑΧΗ, τον Α’ Αντιπρόεδρο Δημήτριο ΛΥΚΑΚΗ, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων (ΣΔΠΧ) και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας/ΕΠΣΧ Παναγιώτη ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ, καθώς και όλους τους γονείς και τα παιδιά που παρευρέθηκαν και ευχόμαστε σε όλους μια καλή χρονιά με υγεία.

kopi pitas akadimion1

kopi pitas akadimion2

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250