Έκοψαν την πίτα τους στη Μαλάξα (pics+video)

Κεραμειά | 7 Φεβρουαρίου 2016, 13:42

Σε μία βραδιά γεμάτη κέφι ο Α.Ο. Κεραμειά (πρώτη ομάδα και τμήματα υποδομής) έκοψε την πίτα του στη Μαλάξα, υπό τους ήχους των τραγουδιών του συγκροτήματος του Ανδρέα Μανωλαράκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ Γιώργος Βούρβαχης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων Παναγιώτης Γιαννακάκης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση των Κεραμειών:

Μεγάλη ομάδα και τμήματα υποδομής, μαζί με τους γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών, αλλά και φίλους της ομάδας μας, γλέντησαν μέχρι αργά, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Κεραμειά, παρέα με τον Ανδρέα Μανωλαράκη και το συγκρότημά του στο κέντρο “Οβγορο” στη Μαλάξα.

Ηταν η πρώτη φορά που τα παιδιά της Ακαδημίας βρέθηκαν μαζί σε εκδήλωση με τους μεγάλους της ανδρικής ομάδας και όλοι το ευχαριστήθηκαν δεόντως, χορεύοντας τον πρώτο συρτό και δείχνοντας ότι το παρόν και το μέλλον του Α.Ο. Κεραμειά έγιναν ένα!

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Γιώργος Βούρβαχης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Χανίων Παναγιώτης Γιαννακάκης, καθώς και μέλη των δύο Δ.Σ., οι οποίοι απένειμαν αναμνηστικά μετάλλια στα πιτσιρίκια μας, μαζί με τους αρχηγούς της ομάδας, Κώστα Νιαουνάκη και Αλέξανδρο Λουκόπουλο.

Τυχερό παιδί της βραδιάς ο Γιώργος Σμυρναίος από την ομάδα των bambini, ο οποίος κέρδισε ένα σετ δώρο από το Italian Factory Outlet.

kerameia kopi pitas1

kerameia kopi pitas2

kerameia kopi pitas3

kerameia kopi pitas5

kerameia kopi pitas6

karta antonis garden