Εκνευρισμός στην Επισκοπή για την ακύρωση του φιλικού λόγω… Ολυμπιακού

Χανιά | 30 Αυγούστου 2016, 13:46

Η διεξαγωγή του φιλικού για τον λογαριασμό του Κισσαμικού απέναντι στην Κ20 του Ολυμπιακού επιφέρει την αναβολή ενός άλλου αγώνα που επρόκειτο να γίνει στο Γάλλο ανάμεσα στη χανιώτικη ομάδα και την Επισκοπή.

Το φιλικό είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 31 του μήνα αλλά μετά τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ήταν επόμενο να αναβληθεί το φιλικό με την Επισκοπή.

Πάντως, στην ρεθυμνιώτικη ομάδα είναι φανερός ο εκνευρισμός που έχει προκαλέσει αυτή η εξέλιξη όπως καταγράφεται από το παρακάτω δελτίο Τύπου που έχει δοθεί στη δημοσιότητα:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την αναβολή του προγραμματισμένου φιλικού αγώνα προετοιμασίας της Τετάρτης 31 Αυγούστου κόντρα στον Κισσαμικό στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης».

Από τον ηλεκτρονικό τύπο, αίφνης ενημερωθήκαμε και ‘μεις ότι την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, τοποθετήθηκε φιλικός αγώνας της ομάδας της Κισσάμου με την Κ20 του Ολυμπιακού στο Μάλεμε.

Από την ΠΑΕ Κισσαμικός λάβαμε τη “συγγνώμη” για το παραπάνω γεγονός.

Τη δεχόμαστε αλλά τέτοιες συμπεριφορές δε νομίζουμε ότι αρμόζουν ιδίως προς το σωματείο μας το οποίο δεν έχει δώσει ουδέποτε ανάλογα δικαιώματα.

Μοιραία, ως ΑΟ Επισκοπής, οφείλουμε με τη σειρά μας να ζητήσουμε συγγνώμη προς το φίλαθλο κοινό μας γι’ αυτή την αναστάτωση».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania