Εκλογές ΕΠΣΧ ώρα… μηδέν! Σε κατάσταση “επιφυλακής” οι δύο παρατάξεις!

Γενικά Θέματα - Τοπικό 4 Αυγούστου 2016, 22:55

Η εξαγγελία για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης στις 12 του μήνα, στην οποία θα εκλεγεί το νέο ΔΣ στην ΕΠΣ Χανίων βρίσκει τις δύο υποψήφιες παρατάξεις σε κατάσταση… επιφυλακής!

Από τη μία ο Γιώργος Βούρβαχης και από την άλλη ο Στέλιος Βαρουξάκης είναι οι δύο άνδρες που επιδιώκουν να κερδίσουν τις προσεχείς εκλογές και να αναδειχθούν σε άτυποι ηγέτες, ο καθένας τους, του χανιώτικου ποδοσφαίρου για την επόμενη 4ετία.

Ποιος θα είναι ο νικητής; Εδώ είναι το καλό ερώτημα… Ερώτημα διότι η κάθε υποψηφιότητα έχει σίγουρα τα πλεονεκτήματά της και το πλάνο της για την θητεία που θα επακολουθήσει.

IMG 5683

Vourvaxis

Αυτοί που σίγουρα θ’ αποφασίσουν δεν είναι άλλοι από τους παράγοντες των τοπικών σωματείων που θα εκλέξουν στο ένα και μοναδικό ψηφοδέλτιο που θα υπάρξει, τα άτομα που θεωρούν ικανότερα για το μέλλον του χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Θα είναι ο Γ. Βούρβαχης ή ο Στ. Βαρουξάκης λοιπόν; Το σίγουρο είναι ότι απομένει μία ακόμη εβδομάδα μέχρι τη στιγμή της κάλπης και οι μέρες που ακολουθούν από εδώ και στο εξής είναι πάρα πολύ σημαντικές για τις δύο παρατάξεις, που η καθεμία είναι λογικό να προσδοκά στη στήριξη των τοπικών σωματείων. Αναμενόμενα, αυτές τις μέρες ο… εκλογικός πυρετός θα ανέβει κατακόρυφα και μένει να φανεί πώς θα κυλήσουν αυτές οι τελευταίες, πολύ κρίσιμες ημέρες.

Να σημειωθεί ότι το athlitiko όπως έχει πράξει μέχρι στιγμής θα παρακολουθεί με απόλυτο σεβασμό προς τη διαδικασία το ρεπορτάζ και όποτε υπάρχει κάτι που χρίζει αναφοράς θα δημοσιοποιείται. Σημασία έχει το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου και η επόμενη μέρα που θα ξημερώσει μετά τις 12 του μήνα να είναι η καλύτερη για την Ένωση αλλά και φυσικά τα ίδια τα σωματεία. 

karta antonis garden

Rabona ad