Εκλεκτοί άσοι στο καμπ τερματοφυλάκων του Ηρακλείου

Ποδόσφαιρο 9 Μαΐου 2023, 15:04

Σημαντικοί τερματοφύλακες είναι προσκεκλημένοι στο 2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων της GK Goalkeeper Academy, όσον αφορά τον σταθμό του Ηρακλείου.

Είτε με φυσική παρουσία, είτε διαδικτυακά έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν ο διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα Παναγιώτης Τσιντώτας και ο έμπειρος κίπερ του ΟΦΗ Δημήτρης Σωτηρίου.

Η ανακοίνωση της GK Goalkeeper Academy:

”Λάμψη” Πασχαλάκη, Τσιντώτα, Σωτηρίου στη στάση του ‘‘2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων’’ στο Ηράκλειο!

Ορισμένοι εκ των κορυφαίων σύγχρονων Ελλήνων goalkeepers και προπονητών θα δώσουν το ”παρών” στη στάση του ‘‘2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων’’, που θα διοργανώσει η GK Goalkeeper Academy στο Ηράκλειο το τριήμερο 9-11 Ιουνίου 2023.

Συνδιοργανωτές του Camp στον Νομό Ηρακλείου θα είναι η παλιά δόξα του ΟΦΗ και νυν προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας της ομάδας, Αλέξανδρος Κασμερίδης, αλλά και ο ιστορικός Π.Ο. Ατσαλένιου, το γήπεδο του οποίου θα φιλοξενήσει όλη τη δράση κατά τη διάρκεια του τριημέρου:

• Παρασκευή (9 Ιουνίου): 15:00 – 19:00
• Σάββατο (10 Ιουνίου): 16:00 – 20:00
• Κυριακή (11 Ιουνίου): 16:00 – 20:00

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι θα είναι τρεις πολύ σημαντικοί εν ενεργεία τερματοφύλακες ομάδων της Super League, οι οποίοι θα δώσουν το ”παρών” είτε με φυσική παρουσία, είτε διαδικτυακά: ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης Τσιντώτας του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Δημήτρης Σωτηρίου του ΟΦΗ!

Οι τρεις goalkeepers θα μεταφέρουν στους συμμετέχοντες τα διδάγματα της εμπειρίας τους, η οποία έχει χτιστεί πάνω στις υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικές παραστάσεις τους.

Επίσης, εκπαίδευση και αξιολόγηση κατά τη διάρκεια του Camp θα διεξαγάγει ο κ. Γιώργος Μπερνεάνου, ο οποίος στο παρελθόν ήταν ιδρυτής μίας εκ των μεγαλύτερων Σχολών Τερματοφυλάκων στην Κρήτη, ενώ έχει εργαστεί ως προπονητής τερματοφυλάκων σε ομάδες τεσσάρων διαφορετικών χωρών. Οι εκπλήξεις φυσικά δεν τελειώνουν εκεί, καθώς στο σκέλος των σεμιναρίων θα κάνει τη δική του παρουσίαση και ο κ. Δημήτρης Κρυωνάς, Goalkeeping Coordinator ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Goalkeeping Coach U17 ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ιδιοκτήτης της ‘‘The Goalkeeper About Academy’’.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Το ‘‘2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων’’ θα έχει έναν απόλυτα εκπαιδευτικό χαρακτήρα για τους goalkeepers και τους προπονητές οι οποίοι θα δηλώσουν συμμετοχή. Στόχος είναι να διδαχθούν τα μυστικά της θέσης του τερματοφύλακα με βάση τα πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα. Αυτό θα συμβεί μέσα από καθημερινές προπονήσεις και σεμινάρια από τους εξειδικευμένους προπονητές τερματοφυλάκων της GK Goalkeeper Academy, με Επικεφαλής τον κ. Κώστα Γύπαρη, αλλά και από την επιστημονική ομάδα της Ακαδημίας.

Σε ό,τι αφορά τους Επιστημονικούς Συνεργάτες, ο εργοφυσιολόγος κ. Γιάννης Σχοιναράκης θα διεξαγάγει σεμινάριο για τη σημασία των εργομετρικών στην εξέλιξη του σύγχρονου goalkeeper, ενώ στη συνέχεια θα υποβάλει τους συμμετέχοντες σε εξειδικευμένα εργομετρικά τεστ για τερματοφύλακες. Πολύ σημαντικά για αθλητές και προπονητές θα είναι επίσης τα σεμινάρια της αθλητικής ψυχολόγου, κυρίας Ελεάνας Κοκκίνη, και του αθλητικού διατροφολόγου, κ. Δημήτρη Κατάκη.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Οι τερματοφύλακες που θα ξεχωρίσουν στο ‘‘2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων’’ και θα κριθούν έτοιμοι, θα διεκδικήσουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν σε κορυφαίους συλλόγους του εξωτερικού, σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων του οποίου η GK Goalkeeper Academy αποτελεί ιδρυτικό μέλος.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο ακριβώς συνέβη με τρεις Κρητικούς goalkeepers, οι οποίοι ξεχώρισαν στο περσινό ‘‘1ο Παγκρήτιο Camp’’ και αξιολογήθηκαν πρόσφατα από ομάδες όπως οι Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης!

Έξτρα παροχές ‘‘2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων’’:

Εκτός από τα καθημερινά σεμινάρια, την προπόνηση και την αξιολόγηση, οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης τις εξής παροχές:

• Πλήρες σετ τερματοφύλακα (εμφάνιση)
• Ηλεκτρολύτες -πριν και μετά από κάθε προπόνηση- από τα X-Treme Stores, αλλά και φρούτα από το κατάστημα Φρουτοτέλειο
• Παράδοση ατομικού φακέλου εργομετρικής αξιολόγησης αθλητή
• Παράδοση notebook αθλητικής ψυχολογίας σε κάθε αθλητή
• Παράδοση πίνακα διατροφικών συμβουλών και αναλυτικές μετρήσεις σε κάθε αθλητή
• Δώρο γάντια της εταιρείας ND στους νικητές των ειδικών παιχνιδιών-διαγωνισμών
• Δώρο grip socks της εταιρείας Trix στους νικητές των ειδικών παιχνιδιών-διαγωνισμών
• Υγειονομική κάλυψη τις ώρες διεξαγωγής του Camp από την εθελοντική ομάδα ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ηρακλείου
• Βεβαίωση συμμετοχής

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές στη ‘‘στάση’’ του ‘‘2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων’’ στο Ηράκλειο έχουν ήδη αρχίσει και θα ολοκληρωθούν τη Παρασκευή 26 Μαΐου.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής:

 Τηλεφωνικώς ή μέσω WhatsApp & Viber με τον Επικεφαλής της Gk Goalkeeper Academy, κ. Κώστα Γύπαρη: 698 305 4663

 Ε-mail: [email protected]

 Με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Gk Goalkeeper Academy σε Facebook και Instagram

Estrella

Rabona ad